Velkommen til Alicante, en vakker by som ligger langs Costa Blanca-kysten i Spania. Byen passer for alle, her kan du nyte både sol, kultur og mat. Med sine fantastiske strender, historiske severdigheter og nydelige restauranter, er det ingen tvil om at Alicante er et reisemål som bør stå øverst på listen din. Bli bedre kjent med Alicante med våre 5 beste tips!

1. Santa Barbara-slottet: Dette imponerende slottet ligger på toppen av Benacantil-fjellet og tilbyr spektakulær utsikt over byen og havnen. Ta en spasertur gjennom de gamle murene og oppdag byens historie. Velg trappene eller ta heisen opp til toppen.

2. Stranddag: Alicante er kjent for sine vakre strender med krystallklart vann. Ta med deg solkrem og håndkle, og tilbring dagen på en av de populære strendene som Postiguet eller San Juan. Her er det både strandbarer og senger.

3. Utforsk gamlebyen: Gå en tur gjennom de smale gatene i gamlebyen og opplev den autentiske sjarmen til Alicante. Her vil du finne vakre bygninger, sjarmerende torg og lokale butikker.

4. Nyt tradisjonell spansk mat: Alicante er kjent for gode matopplevelser. Ikke gå glipp av muligheten til å prøve lokale spesialiteter som paella, fersk sjømat og horchata – en tradisjonell mandeldrikk.

5. Mathallen: Besøk den fargerike mathallen Mercado Central, og opplev ekte, spansk markedstemning. Her kan du kjøpe ferske råvarer, lokale oster og andre delikatesser.

Alicante har mange flotte hotell som er verdt et besøk. Fantastiske Melia byr blant annet på egen avdeling for de over 18 år med sin VIP-avdeling The Level. Her kan både mat, drikke og sol nytes i egen etasje kun for voksne. 5-stjerners hotellet Hospes Amerigo har en fantastisk beliggenhet, rom og spa.

Og hva med å forlenge ferien i egen leilighet? Vi har mange hus og leiligheter i kort avstand fra Alicante – se alle her.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.