Spaniasommer tilbyr en rekke tjenester til deg som eier bolig i Spania. Se nedenfor for mer informasjon og kontakt oss gjerne om du lurer på noe. Alle tjenester er eksl. iva.

Key holding

Det er alltid lurt at noen har tilgang til boligen om noe skulle skje. Vi tar gjerne vare på din nøkkel og om noe skulle skje kan vårt team bistå deg. Eller du sender noen som henter nøkkelen som oppbevares trygt hos oss.

Bassengtjenester / Pool boy

Vi har flere team som hjelper deg med å holde bassenget i topp kvalitet slik at dette kan brukes året rundt. Enten av deg selv eller leietakere. Prisen varierer ut ifra antall besøk per uke og størrelse på bassenget. Ta kontakt så finner vi løsningen som passer deg best..

Hagearbeid / Gartner

Leietakere bistår sjelden med hagearbeid og det er ikke alle huseiere som vil bruke ferien sin på å fikse opp i hagen. Det kan vi hjelpe med. Vi har flere team med gartnere og dyktige arbeidsfolk som hjelper deg med det du har behov for. Ta kontakt så finner vi løsningen som passer deg best.

Vaktmestertjenester / Boligservice

Ønsker du å pusse opp eller bygge ut din bolig? Trenger du hjelp med AC, varmepumpe til basseng, porten til huset, flisene i hagen eller badet eller annen generell boligservice?
Takket være vårt brede nettverk og årelang fartstid i Spania har vi god oversikt over hvem man bør kontakte og hva man bør gjøre for det enkelte behovet. Ta kontakt så finner vi løsningen som passer deg best.

Rengjøring / Vask

Vårt suverene vasketeam hjelper deg gjerne med å vaske boligen underveis eller mellom leieforhold, eller klargjøre huset for besøk. Vi tilbyr både fastpris og timepris. Ta kontakt, så finner vi løsningen som passer deg best.

Fotopakke av utleieenhet

Våre profesjonelle fotografer sørger for at ditt utleieobjekt fremstår på best mulig måte. Vi kan hjelpe deg med vanlige bilder, men også dronefoto utvendig og innvendig.

Annonsering på nettportaler

Spaniasommer er en av de største norske Facebook-gruppene om Spania og vi hjelper deg gjerne med annonsering der eller utvidet annonsering på vår nettside. Vi har også løpende samarbeid med de fleste utleie-kollegaer og nettportaler, og kan derfor også bistå deg med annonsering og synlighet på de riktige annonseplattformene for akkurat ditt objekt.

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.