Ciudad Quesada ble til i 1972 og er i dag et veletablert og hyggelig boligområde bestående av småhus og villaer like ved kysten av Costa Blanca, kun 35 km til Alicante flyplass og 12 km fra Torrevieja. Her finner du alle typer restauranter, et stort utvalg av butikker, et 4-stjerners spa-hotell, Golfbanen La Marquesa og en vannpark. I tillegg har Ciudad Quesada norsk skole, Den Norske Skolen i Rojales, med alle klassetrinn. De flotte sandstrendene i Guardamar og La Mata ligger rundt 5 minutters biltur unna og her finner du Costa Blancas fineste og lengste strand på 15 km.

Ciudad Quesada – et populært turistmål for alle

Ciudad Quesada er en raskt voksende by. Byen ligger nær de kjente saltsjøene Torrevieja, og har blitt et av de mest populære turistmålene i området.

Golfbane nær Ciudad Quesada
Velkommen til Ciudad Quesada. Byen ligger i nærheten av de flotteste golfbanene i Spania.

Byen tilbyr besøkende en unik kombinasjon av kultur og natur, med sine fantastiske strender, sentrale beliggenhet og hyggelige hovedgate, som består av butikker, restauranter og barer. Her kan man enkelt nyte aktiviteter som golf, vannsport og fotturer i fjellene som ligger i nærheten.

Saltsjøene nær Ciudad Quesada og Torrevieja
De populære saltsjøene
Ciudad Quesada ligger i nærheten av flotte strender i Torrevieja
Stranden i Torrevieja

Lei et hus nær sjøen

Stranden i Guardamar strekker seg fra La Mata til Torrevieja og har gyllen sand, krystallklart vann og en rekke restauranter og barer. Det er et perfekt sted for å sole seg, bade eller ta seg noe godt å spise eller drikke i solen. Guardamar er stedet for aktiviteter. Her kan du teste ut padleboard, kajakkpadling eller vindsurfing. Enten du er ute etter en avslappende dag på stranden eller et actionfylt eventyr, har Guardamar noe for enhver smak!

La Mata-stranden
Stranden på La Mata ligger kun noen minutter unna

Velkommen til Ciudad Quesada! Med sin vakre natur, sentrale beliggenhet og mangfoldige aktivitetstilbud er det ikke rart at denne spanske, sjarmerende byen blir stadig mer populær blant turister fra hele verden.

Vi har utleiehus over hele Spania. Book ditt drømmehus i dag!

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.