Skal du leie feriebolig?

På Spaniasommer.no har vi boliger til leie over hele Spania, størstedelen av våre utleiere er norske, men også fra andre land – som f.eks Spania, Sverige, Belgia, Nederland m.m. Du kan enkelt søke deg frem til områder du ønsker å feriere i, du kan også lese litt om de forskjellige områdene om du er litt usikker på hvor du ønsker å feriere. Våre utleiere opplyser om priser pr uke og skiller mellom lavsesong og høysesong. Prisen du ser på vår nettside er for utleie i høysesong pr uke, ta derfor kontakt med utleier om du ønsker å leie i lavsesong.

Spaniasommer.no er en annonsør og ikke utleier, og vi har derfor ikke noe ansvar ovenfor hverken utleier eller leietaker. Vi anbefaler alle våre utleiere å skaffe seg gyldig lisens for utleie. Skulle du som leietaker likevel oppleve problemer med utleier må dette tas direkte med utleier. 

Rapporter gjerne annonsen om du føler den er feil i forhold til bilder, beskrivelse eller at opplevelsen din med boligen eller utleier var generelt dårlig. Vi ønsker åpenhet på vår nettside, har du leiet en bolig er du derfor invitert til å legge igjen en anmeldelse av oppholdet ditt, uansett om det er positivt, eller negativt.

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.