I løpet av de siste årene har Holthe, Eik, Antonsen og Myrvoll bygd opp meglerhuset Spaniabolig på Costa Blanca. Nå videreutvikler de selskapet med oppkjøp og relansering av sin egen nettportal som bistår med utleie og informasjon om Spania. 

Spaniasommer.no er en populær portal som har eksistert i over 23 år har over 14 000 følgere på Facebook. Her kan man enten leie ut selv eller få hjelp til å leie ut sin bolig i hele Spania. Siden skal også vise frem Spanias mange muligheter innen reiser, byer, turer, eiendom og opplevelser og gir deg tips til hvordan man får det best mulig når man er i landet. Enten som besøkende eller fastboende.

Nettsiden og selskapet bak har vært drevet i av Atle Sommerfeldt i 20 år og han er glad for at nettopp Spaniabolig er de nye eierne.

Spaniasommer har vært en stor del av livet mitt og jeg har gledet meg hver dag til å gå på jobb. Det å jobbe med å markedsføre Spania og eiendom og vise frem mulighetene for folk med å bo i Spania har jeg stortrives med. Jeg er derfor stolt av at et så solid selskap har overtatt og at de nye eierne tar konseptet videre forteller Sommerfeldt.

Vi er utrolig glade for at vi fikk til dette forteller Espen Tjøstheim Eik i Spaniabolig. Jeg kjenner til Sommerfeldt fra tidligere og vet at det er lagt inn et solid arbeid med merkevaren Spaniasommer. Det er vi takknemlige for og ser frem til å videreutvikle dette.

Vi skiller oss ut i markedet med en helt annen totalpakke og synlighet enn andre. Samtidig synes vi bruken av nettsiden vår enkel og intuitiv, både for utleiere og leietakere. Og når man i tillegg får publisere helt gratis så håper og tror vi at nettsiden tas imot med åpne armer smiler Espen. 

Spaniabolig eies og driftes av fire familier med sterk tilhørighet til Spania. Tre av familiene bor i Spania og den fjerde fristes veldig til å flytte. Nå skal de altså sammen bruke Spaniasommer.no til å få flere til å komme til Spania 

Etter at vi flyttet hit har vi lært mye og fått mange henvendelser av folk som ønsker å leie en drømmebolig før de kan kjøpe den. Og det vil vi selvfølgelig hjelpe til med forteller Ole Martin Holthe.

Nettsiden kobler leietakere med utleiere over hele landet og i motsetning til andre plattformer er det ingen kostnader eller forpliktelser ved å bruke siden. 

Roy Myrvoll, Rune Antonsen, Ole Martin Holthe & Espen Tjøstheim Eik. Eiere av Holthe / Eik & Partners SL

Dette er en nyhet vi har sett frem til å dele. Vi har jobbet lenge med eiendom og markedsføring og ser nå frem til å utvide konseptet vårt og jobbe videre med Spaniasommer.com sier Espen Tjøstheim Eik.

Gjengen er ikke redd for å ta opp kampen med store aktører som Airbnb og FINN.no. 

Nødvendigheten for en selvstendig annonseportal som utfordrer de store er viktig og det er nettopp dette vi skal gjøre, avslutter de fire. 

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.