Publisering av en annonse på Spaniasommer krever at du har opprettet en konto. Har du ikke opprettet en konto kan du gjøre det her. Har du en konto fra før logger du bare på med brukernavn og passord her. Når du har opprettet konto eller har logget på kontoen din kan du legge til annonse ved å fylle ut detaljene på boligen. Det er viktig du velger korrekt kategori og at du legger opp fine og gode bilder innvendig og utvendig. På «sted» søker du opp enten gateadressen til boligen eller nærmeste sted. Utleielisens er for utleiere med gyldig utleielisens og vi anbefaler alle som leier ut feriebolig i Spania å skaffe dette.

Beliggenhet og størrelse er ikke nødvendig, men absolutt noe vi anbefaler. Antall soverom, soveplasser og baderom må legges inn og vær nøyaktig i forhold til soveplasser. Dette er viktig for leietakere. På pris pr uke legger du inn pris for de ukene du leier ut mest. Er dette høysesong legger du inn pris for høysesong. I selve beskrivelsen av boligen kan du legge inn flere priser, f.eks pr helg, pr uke i lavsesong eller pr år om du har langtidsleie. Sjekk inn og sjekk ut er viktig da denne legges inn i kalanderen knyttet opp mot boligen din. Den avgjør hva som er ledig eller ikke av dager og uker.

Husk, jo flere nøkkelord du legger inn jo høyere opp i søk kommer du. Nøkkelordene må representere din feriebolig og det anbefales ikke å legge inn Altea som nøkkelord om ferieboligen ligger i Torrevieja som et eksempel. Dårlige annonser, dvs. annonser med dårlig beskrivelse og dårlige bilder kan sørge for at annonsen ikke blir godkjent. Alle annonsene på Spaniasommer blir manuelt godkjent for å sørge for best mulig kvalitet over annonsene.

Vi anbefaler også alle å velge godta bestillinger manuelt. Dette gir deg mulig å sjekke at ferieboligen din ikke er utleid på valgt tidspunkt og derfor unngå eventuelle problemer med leietakere. Statistikk over annonsen / annonsene dine kan du se på Din profil. Her kan du også endre eksisterende annonser.

Takk for at du bruker Spaniasommer.

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.