Historien bak Spaniasommer

Spaniasommer ble startet i 2000 av Atle Sommerfeldt. Vi tør å påstå at nettsiden er en av de lengstlevende norske sidene med fokus på Spania. Gjennom Spaniasommer har Atle tilbudt markedsføring av boliger for utleie og salg over hele Spania. Som tilbake i 2000, i 2010, i 2015 og i dag i 2022 er fremdeles Spaniasommer en av de mest besøkte nettsidene for nordmenn som søker bolig i Spania. I tillegg har vi over 14500 tilhengere på Facebook som ivrig følger med i boligmarkedet.

Spaniasommer i 2000
Spaniasommer i 2000.

En ny epoke

11. august 2022 kjøpte Holthe / Eik & Partners S.L (Spaniabolig.no) abc9030.sg-host.com 

Holthe / Eik & Partners S.L. er eiet av Rune Antonsen, Roy Myrvoll, Ole Martin Holthe og Espen Tjøstheim Eik. Selskapet jobber med salg av bolig i Spania i tillegg til at vi driver abc9030.sg-host.com – Selskapets eiere har lang erfaring med salg og kjøp av bolig for kunder over hele Europa, i tillegg har vi god kompetanse på drift av nettløsninger og digital markedsføring.

Fremover vil Spaniasommer.com ha fokus som annonseportal for utleiemarkedet i Spania. Vi håper utleiere med boliger tar i mot vår nye plattform med åpne armer, den er enkel og intuitiv både for utleiere og potensielle leietakere.

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.