Penthouse ved stranden

Penthouse ved stranden
Penthouse ved stranden
Penthouse ved stranden
Penthouse ved stranden
Penthouse ved stranden
Penthouse ved stranden
Penthouse ved stranden
Penthouse ved stranden
Utleielisens: VT-485289-A
Størrelse: 150
fra 700 pr uke høysesong
Soverom: 1
Soveplasser: 4
Baderom: 2
Sjekk inn: Etter 16:00
Sjekk ut: Før 11:00

«Recoleta III» har et veldig lekkert uteområde med park og 4 store bassenger, et av dem er barnebasseng, samt et lite barnebasseng rett nedenfor leiligheten.

Recoleta III er et privat inngjerdet område med lukket overvåking, og det er en underjordisk parkeringsplass med plass til én bil på egen plass til leiligheten.

Kontakt oss på epost uglfot@gmail.com
eller send SMS til 0047 92223750

Det tar 2 minutter å gå til strandpromenaden og der ligger det en liten strand, samt en restaurant. Går man litt lenger mot syd, ca. 2-3 minutter kommer man til Punta Prima stranden. Går man man mot nord, får man en fin spasertur eller en joggetur til Torrevieja. På veien er det flere strender, puber og restauranter.

Om man ønsker å benytte privat jacuzzi på terrassen til leiligheten avtales dette på forhånd med utleier. Dette betales inn sammen med leien av leiligheten.

PUNTA PRIMA
Punta Prima er en rolig urbanisasjon ved stranden, som ligger 45 minutter fra enten Alicante eller Murcia lufthavn. Kjøreturen til byen Torrevieja tar kun 10 minutter. Playa Flamenca er en del av Orihuela Costa, den sørligste strekningen av Costa Blanca på østkysten av Spania. Det er mange interessante steder å besøke for kultur, historie, shopping og så videre. Klimaet her er veldig fint, og byr på over 300 soldager hvert år.

Her er det sol, strender, god mat og drikke, gåavstand til kjøpesenter, 5 -10 minuter kjøring til La Zenia Boulevard, golfbaner i nærheten og mulighet for en rekke firtidsaktiviteter.

Området byr på et stort utvalg av butikker, spisesteder og andre underholdnings-muligheter. I de nærliggende byene er det mange tapasbarer og restauranter hvor du kan prøve det lokale kjøkkenet. En Consum-supermarked ligger 1,5 km fra leiligheten. Hver lørdag har Playa Flamenca et marked med frukt og grønnsaker, markedet ligger like ved La Zenia Boulevard.

Sted

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.