I over 20 år har Spaniasommer vært et fast stoppested for nordmenn som enten skal til Spania eller bor i Spania fast. Siden har inneholdt alt fra rubrikkannonser til lengre artikler om Spania og ikke minst kjøp og salg av eiendom. 

Som nye eiere av Spaniasommer ønsker vi å utfordre de store annonseportalene i markedet på for utleie av bolig i Spania. Vi mener flere av de større portalene bidrar til alt for mange distraksjoner i kundereisen og derfor taper utleiere flere potensielle leietakere. I tillegg er flere av disse portalene ikke optimalisert for hverken utleie eller for de som jakter på feriebolig å leie.

Med Spaniasommer ønsker vi å bygge en annonseportal for utleie av feriebolig i Spania som er enkel og intuitiv for både utleier og leietaker. Det skal ta kort tid å publisere annonser, og det skal være gratis. For de som leter etter feriebolig å leie skal det være enkelt å finne frem, se annonser og ikke minst kontakte utleiere med forespørsel om datoer og pris. 

For de utleiere som ønsker å oppgradere sine annonser tilbyr vi ulike pakker innen dette til gode priser. Kontakt oss for pris.

Kommer du over feil på nettsiden eller har tips til funksjoner vi bør implementere, kontakt oss på post@abc9030.sg-host.com

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.