VILLA MED SJØUTSIKT I LA NUCIA (S-3928)

La Nucia, Spania
€319.000

Detail

 • Property ID: S-3928
 • Price: €319.000
 • Bedrooms: 5
 • Bathrooms: 3
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Additional details

 • Kontakt Grethe Mobil+34 663 35 90 57:

Description

VILLA MED SJØUTSIKT I LA NUCIA (S-3928)

https://www.costablancabooking.com/no/listing/villa-in-la-nucia-s-3928

Flott villa beliggende i et av La Nucias beste områdene, på en rolig vei, bare 10 minutter fra stranden og 5 minutter fra supermarkeder og butikker. Villaen har et hyggeligt uteområde med et stort privat basseng og tildekket grillplass samt flere solrike terrasser. Villaenes hovedbygning har en stor stue med spiseplass og en mindre stue med utsikt over bassenget. Perfekt for de kaldere vintermånedene. Det er et separat fullt utstyrt kjøkken.. Hovedhuset har totalt 3 store soverom og 2 bad. Det er også en separat gjesteleilighet med kjøkken, bad og soverom samt et annet gjesterom ved siden av den tillukkede garasjen. Det er en stor takterrasse med vakker utsikt til Middelhavet. Eiendommen har flere parkeringsplasser, for minimum 3 biler.

OM LA NUCIA

La Nucia er en by som ligger i en frodig dal i den nordlige delen av Costa Blanca. La Nucia ligger 50 kilometer nord-vest for Alicante og flyplassen, og bare ti kilometer fra det mest populære turiststedet nord på Costa Blanca: Benidorm. Altea med sin pittoreske gamleby er også bare syv kilometer unna. Flyplassen i Valencia ligger ca. 90 minutter unna med bil.

La Nucia har utsikt over frukt- og grønnsaks åkre, og har blitt populært sted for utlendinger som ønsker å bosette seg i Spania, ettersom det er så nær kysten, men rolig nok til ikke å bli påvirket av turiststrømmen til Costa Blanca i skoleferiene. Populære boligområder i La Nucia inkluderer: Barronco Hondo, Colloma, Bello Horizonte og El Tossal.

La Nucia tiltrekker seg mange shoppinglystne til byen på grunn av fabrikkutsalget ‘Labels og Tables’ som fører mange populære merker som Next, Debenhams, New Look og Dorothy Perkins. Av utflukter verdt å gjøre kan nevnes de nærliggende fossene ved Callosa d’en Sarria og den populære Algar Falls. Andre aktiviteter og utflukter i nærheten av La Nucia er for eksempel fornøyelsesparkene Terra Mitica, Terra Natura og Aqua Natura som ligger mindre enn ti minutter unna med bil, og Mundomar og Aqualandia som er omtrent femten minutter unna, i nærheten av Benidorm.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

 • Address: La Nucia, Spania
 • City: La Nucia
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03530
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property