Villa Madeleine – praktfull eiendom med stor enebolig og 2 tilhørende hus Alfaz del Pi

Camí Sendero Tossal Roig, 22, 03580 l'Alfàs del Pi, Alicante, Spania
€1.850.000

Detaljer

 • Bolig ID: Villa Madeleine
 • Pris: €1.850.000
 • Boligens areal: 700 m²
 • Soverom: 6
 • Baderom: 6
 • Property Type: Enebolig, Leilighet
 • Property Status: Brukt

Beskrivelse

Eiendommen har en enebolig på 300 m2 og 2 hus hver på 200 m2. Der er to boenheter hver på 100 m2 i hvert av disse hus ( 4 leiligheter med 3 soverom i hvert). Tomt på 1258 m2. Bra. 996 m2. Bygget i 2003 med norske kvaliteter. Vannbåren gulvvarme i alle gulv fra solpanel ( ikke soverom).

Flott sted til stor familien, attraktivt som leie objekt, ligger kun 400m fra Den norske
 Skolen Costa Blanca ( DNSCB), eller for firma som vil ha feriested for ansatte og pensjonister samt eget kurssenter.

45 minutter fra Alicante flyplass. Høyt og fritt med en imponerende utsikt ligger denne eiendommen. 360 graders panorama utsikt mot Calpe 20 km, Altea 4 km, Albir 3 km, og Benidorm 6 km.

Selges ved eier.
 Alt papirarbeid og oppgjør gjennom advokat Juan Moreno i Alfaz del Pi.

SE VIDEO

https://youtu.be/IbgSRWceTU4

Hus A og B. Dobbelhus.

Hvert hus er på 200 m2 fordelt på 2 etasjer. Hver etasje innholder; stue med åpen løsning, 3 soverom, bad og terasse. 5-6 sengeplasser i hver etasje.

Hus C. enebolig
Hus på 300 m2.
Hovedetasje med stor stue og åpen kjøkkenløsning. (Norsk kjøkken: Artic ) 1 dobbelt soverom, 1 bad m/jacuzzi badekar, ett gjestetoalett og utgang til 2 terasser. Sentralstøvsuger. 2. ETASJE: 2 doble soverom, bad og kontor/stue. Utgang til 2 terasser. En stor på 40 m2 med utsikt til: Calpe,Altea,Albir, Alfaz, Benidorm og fjellene mot La Nucia. En mindre mot syd/vest over inngangsdøren. I underetasjen her er der stort bad, vaskerom,kjølerom,lagerbod,hobby verksted, vinbod og stor stue (60 m2) med bar. Direkte utgang til poolområdet med saltvanns svømmebasseng på 8 x 5 meter og Jacuzzi.

Bruksområdet
Hovedhuset brukes som privat enebolig. Hus A og B har vært til disp. for familie og venner i ferier og til utleie ellers. Beliggenheten nær den norske skolen med 300 elever og eiendommens norske standard og kvalitet gjør at husene alltid har vært attraktive å leie. Ønsker kjøper å leie ut hele året så er der ett betydelig potensiale.

EIENDOMMEN vil også passe for firma som vil ha ferieboliger for ansatte om sommeren og for pensjonister om vinteren. Her kan også holdes kurs og konferanser da her er ialt 26 sengeplasser og en “plenumssal” med plass til ca 35 personer. (restaurant 700 meter opp i gaten). Kostnader ved kurs og konferanser ligger på 50% av norske priser inkl. flyreiser.

HUS A og B:
Disse hus har inngang fra Riu Canyoles.
Husene har samme planløsning, Vannbåren varme i gulv, stue,bad og AC. Alle gulv og bad er flislagt, vegger malt. I underetasjen på hus A (ved bilparkeringen) er er det felles vaskerom for hus A og B med vaskemaskiner og tørketromler.
Her er også parkering for 3 -4 biler under tak.

HUS B.
I underetasjen på hus B er teknisk rom for hele eiendommen. Her er tanker for oppsamling av regn- og spillvann til det automatiske vanningsanlegget for hagen. Varmtvanns beholder på 600 l felles for hele eiendommen og stor vanntank for gulvvarmen. Disse tankene er koblet mot 10 store solpaneler som står på taket av hus C. I dette rommet kommer inntak for strøm og vann fra gaten. Stor varmepumpe som supplerer solpanelene når behovet er der står også her. Den er også eiendommen AC maskin. Alt forbruk av strøm og vann går idag på en måler, men det er ble gjort klart for en måler pr. enhet om ny eier ønsker det ved en event. seksjonering. Også her er der parkering for 3-4 biler under tak. Hele uteområdet er flislagt og beplantet med palmer og appelsin trær. Stor bilport kan styres fra hver etasje eller fra fjern-kontrollen på nøkleknippet.

HUS C:
Dette hus har inngang fra TOSSAL ROIG 22.

Generelt
Norsk TV pluss mange andre, Fiber for internett monteres september 2017. Alle enheter har WIFI. Alle husene var ferdig bygget i 2003. Av kvaliteter kan nevnes: I alle yttervegger er det lagt inn 10 cm ekstra isolering og på innsiden er der montert 2x12mm gipsplater. Ytterveggene på alle hus er 35 cm tykke pga ekstra isoleringen. Dette gjør husen sval om sommeren og varm om vinteren. På taket av hus C er der montert 10 store solpanel. Disse er koblet til tankene i hus B. Varmeveksler for oppvarming av Jacuzzi og pool er også på plass. Automatisk vanningsanlegg holder appelsintrær, palmer og blomster med tidsstyrt vanning.

DETTE ER DET NÆRMESTE DERE KOMMER DRØMMEHUSET!

Arkitekt; Fransisco Acuna som også har tegnet: havnen i Alicante, det meste på Solgården og Reuma Sol, Betanien og Bærum Kommunes hjem i Altea.

Eiendommen selges ved eier som bygget husene og kjenner eiendommen best, epost.  Alt papirarbeid og oppgjør med advokat Juan Moreno, i Alfaz del Pi tlf. +34 615376325

Sammendrag
Tomt 1258 m2 3 hus med 996 m2 brutto areal. 10 terasser, alle gulv har samme fliser (gir husene en fin ro)
Alle bad er flislagt,vaskerom flislagt men ikke tak. Vannbåren varme i alle gulv unntatt soverom.
Hus A og B: malte vegger Hus C: tapet

Meglere som har potensielle kjøpere må gjerne ta kontakt. Mer info ?  Send mail til: info@husialfaz.com

Camí Sendero Tossal Roig, 22

03580 l’Alfàs del Pi

 

6 km fra Benidorm
700 meter fra den norske skole
3 km fra Altea og Albir
2 km fra Betaniens sykehjem
3 km fra Bærums kommunes Sykehjem
2 km fra Reumasol
10 km fra Solgården

 Privat nettside
http://www.husialfaz.com

Video

Adresse / Kart

 • Adresse: Camí Sendero Tossal Roig, 22, 03580 l'Alfàs del Pi, Alicante, Spania
 • By: l'Alfaz del Pi
 • Område: Costa Blanca Nord
 • Postkode: 03580
 • Land: Spain

Kontaktinformasjon

tordsamdal
tordsamdal
91100692004791100692
Instagram

Jeg ønsker mer informasjon om boligen

FORRIGE BOLIG

BUNGALOW NÆR DEN NORSKE SKOLEN OG SENTRUM AV ALBIR (S-3404)

NESTE BOLIG

Meget pen leilighet i Los Almendros, Benahavis A20067