VILLA I SENTRUM AV ALBIR MED STOR TAKTERRASSE (S-3865)

L'Albir, Spania
€700.000

Detail

 • Property ID: S-3865
 • Price: €700.000
 • Property Size: 975 m²
 • Bedrooms: 5
 • Bathrooms: 4
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Additional details

 • Kontakt Henning Mobil +34 626 52 69 49:

Description

VILLA I SENTRUM AV ALBIR MED STOR TAKTERRASSE (S-3865)

Romslig villa midt i vakre Albir med bare noen få minutters gange til stranden og tett på supermarkeder, restauranter, mm. Villaen har et stor privat svømmebasseng med en solrik terrasse. Det er 2 overdekkede grillområder og en overbygd bar med boblebad og bad. Første etasje i villaen har 4 soverom og 2 bad. Det er et moderne og fullt utstyrt kjøkken og en stor stue-spisestue. I andre etasje er det 2 soverom, hvorav ett er masterbedroom med peis, walk-in closet og tilgang til en stor solfylt takterrasse.

Albir tilhører kommunen Alfaz del Pi (Alicante), og er et av de vakreste områdene på Costa Blanca. Byen har et typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og lite regn. Med over 300 soldager i året er denne byen en av favorittene blant turistmålene på Costa Blanca.

Fra Albir kommer du enkelt til flyplassene i Alicante, Valencia eller Murcia.

Stranden i Albir, med Middelhavets turkise og krystallklare vann, er ca 600 meter lang og har Blått-flagg status. (Blått Flagg er en internasjonal miljøsertifisering som gis til badestrender og småbåthavner som oppfyller visse krav om vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.) Ablir-stranden ligger ved foten av Sierra Helada, og fra Faro del Albir (fyret) kan du nyte spektakulær utsikt over Peñon de Ifach i Calpe.

Strandpromenaden – “El Paseo de las Estrellas” eller “The Walk of Stars” – som går langs stranden er karakteristisk for El Albir. Langs denne vakre promenaden finner du en rekke koselige restauranter som er åpne hele året.

Hver søndag i Albir er det et mangfoldig marked, hvor du blant annet finner frisk frukt og grønnsaker fra området, samt et stort utvalg av alt fra klær, sko, smykker og mye mer. Gjennom hele året organiseres flere aktiviteter. Albir har en perfekt beliggenhet; og det er bare 4 km til den vakre byen Altea, 8 km til Benidorm og 45 km til Alicante.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Velkommen til oss i Albir!
Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.
Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 750 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

 • Address: L'Albir, Spania
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03581
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property

Page Views