TOTALRENOVERT VILLA MED 2 LEILIGHETER I ALBIR (S-3501)

Playa del Albir, Alicante, Spania
€880.000

Detail

  • Property ID: S-3501
  • Price: €880.000
  • Bedrooms: 6
  • Bathrooms: 4
  • Property Type: Enebolig
  • Property Status: Brukt

Description

Denne villaen ble totalrenovert i 2017. Den har 2 flotte,lyse boliger. En i hver etasje pluss en tredje gjesteplass med kjøkkenkrok, soverom og bad.

Renoveringen har blitt gjort med de beste materialer. Med sine ulike terrasser og evighetsbasseng vil du trives her hele året .Samt at du har god plass til familie og venner! Velkommen til visning

Boligtype Villa
Soverom 6
Toalett 4
Ground 1149m2
Kvadratmeter 0
Orientering Nord-Sør-Øst-Vest
Utsikt Havet og Fjell
Vinduer Climalit
Klimaanlegg A/C kaldt/varmt
Møblert Fullt Møblert

Området:

Albir i kommunen Alfaz del Pi (Alicante), og er en av de vakreste delene av Costa Blanca. Albir har et typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og svært få regnværsdager. Totalt mer enn 300 soldager i året og blå himmel som gjør denne byen til en favoritt for mange forskjellige nasjonaliteter.
Albirstranden har turkist, klart vann og er omkring 600 meter lang. Den ligger ved foten av naturparken Sierra Helada der Faro del Albir (fyret) kan nås gjennom Camino del Faro – en flott spasertur der du kan nyte en spektakulær utsikt.

“The Walk of Stars” går langs denne vakre stranden og er kjennetegnet til Albir. Langs promenaden finnes massevis av restauranter som er åpne hele året.
Albir har en fabelaktig og variert marked hver søndag året rundt hvor du kan kjøpe blant annet deilige frukt og grønnsaker dyrket i området.
Dette vakre stedet har et mylder av kulturelle aktiviteter og muligheter for et variert friluftsliv hele året.
Albir har en perfekt beliggenhet . Bare 4 km fra den vakre byen Altea, 8 km fra Benidorm og 45 km fra Alicante.

Diverse info:

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.

Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 350 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

 

  • Address: Playa del Albir, Alicante, Spania
  • State/county: Costa Blanca Nord
  • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property

Page Views