TOPPLEILIGHET MED 3 SOVEROM I LUKSUS-ANLEGG I FINESTRAT (S-3727)

Finestrat, Spania
€282.000

Detail

 • Property ID: S-3727
 • Price: €282.000
 • Property Size: 131 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 2
 • Property Type: Leilighet
 • Property Status: Nybygg

Additional details

 • Kontakt HEenning +34 626 52 69 49:
 • :

Description

TOPPLEILIGHET MED 3 SOVEROM I LUKSUS-ANLEGG I FINESTRAT (S-3727)

3 -ROMS TOPPLEILIGHET I LUKSUS-ANLEGG

SEASCAPE RESPORT –
Balcón de Finestrat-Terra Marina, Finestrat

Privat boligkompleks med fokus på velvære. Beboerne kan nyte den avslappende livsstilen som kjennetegner områdene rundt Middelhavet. Alt er tilrettelagt for å oppnå både fysisk og mental velvære. Boligene har en avantgardistisk stil, med moderne design og arkitektur. Terrassenes utforming gir en stor grad av privatliv samt mye lys i boligen. Fra boligen og terrassen kan du nyte en fantastisk utsikt over Middelhavet og Benidorn Skyline. Urbanisasjonen har 24 timers vakthold, og kun én inngang med inn- og utkjøringskontroll.Urbanisasjonen har et stort fellesområde til diverse aktiviteter: To svømmebasseng – ett av dem et evighetsbasseng med utsikt over Middelhavet og Alicante-bukten, det andre et oppvarmet innendørsbasseng, boblebad, barnebasseng og en strand med chill-out-område. I tillegg finnes det en lekeplass , minigolf for barn og putting-green for voksne. Områder for avslapning omgitt av aromatiske planter,et gorumet-rom samt petanque. De har en idrettsbane for diverse sportsaktiviteter og en paddle-tennis bane. Urbanisasjonen har fire velværeområder som består av avslapningsområde, treningsstudio og badstue.Hvor?Balcón de Finestrat-Terra Marina, Finestrat

Finestrat er en vakker kystby omgitt av fjell. En perfekt blanding av den flotte stranden Cala Finestrat og de høye toppene på Puig Campana – det 1410 meter høye fjellet som kan sees over store deler av området.

Den gamle byen Finestrat ligger 5 kilometer fra stranden og ligger på en høyde. I de trange gatene finner man spor av maurisk opprinnelse.
Cala Finestrat er en flott sandstrand med krystallklart vann, omgitt av lokale spisesteder. Til tross for at det kun er 3 kilometer sør for Benidorm, er det mye mindre travelt, slik at man kan nyte dagen i fred og ro på stranden. På kvelden kan man velge stille netter i Cala Finestrat eller Benidorms pulserende natteliv med sine mange barer og nattklubber .

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Velkommen til oss i Albir!
Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.
Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

 • Address: Finestrat, Spania
 • City: Finestrat
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03509
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property