STOR VILLA MED GJESTELEILIGHET NÆR ALFAZ DEL PI (S-3779)

Alfaz del Pi, Spania
€450.000

Detaljer

 • Bolig ID: S-3799
 • Pris: €450.000
 • Boligens areal: 380 m²
 • Soverom: 4
 • Baderom: 3
 • Year Built: 2002
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Tilleggsopplysninger

 • Mer info:Kontakt Henning Mobil +34 626 52 69 49:

Beskrivelse

STOR VILLA MED GJESTELEILIGHET NÆR ALFAZ DEL PI (S-3779)

Romslig villa beliggende i et boligområde nær Alfaz del Pi og alle fasiliteter, restauranter, skole, legesenter, apotek, etc. Bare 5 minutter med bil til Albir og 10 minutter fra stranden. Villaen består av hovedbolig, gjesteleilighet, samt en stor kjeller med mange muligheter. Hovedboligen består av en lys stue med tilgang til terrassen og hagen, stort kjøkken, spisestue og et toalett. I øverste etasje finner vi soverommene. Hovedsoverommet har bad en-suite og omkledningsrom, samt en stor og solrik terrasse. To doble soverom med garderober og ett bad. Gjesteleiligheten består av stue, kjøkken, toalett og et soverom med eget bad. Utenfor er det terrasse, hage, privat basseng og grillområde.

 

Om sommeren er Alfas del Pi stedet for familieferier å nyte solrike dager på stranden, turer til de mest karakteristiske stedene i regionen og alle typer fritidsaktiviteter. Foruten de vakre strendene, sentrum er en nødwendighet for å besøke på grunn av sin historiske furu som gir navn til kommunen. For de som foretrekker eventyr, bukten av Albir gir mulighet for vannsport som dykking, windsurfing og vannski. Fjell og klipper, de høyeste i Middelhavet, inviterer deg til å organisere utflukter og sportsaktiviteter og nyte en privilegert landskapet.

På grunn av det gode været hele året, har Alfas del Pi vært målet for valget for mange utøvere for deres fysiske forberedelser. Kvalifiserte idrettsanlegg organisere årlig store sportsbegivenheter som International Athletics Grand Prix med utøvere fra f.eks Sveits, Estland, Latvia og Skandinavia.

Den rike middelhavsmat med ris, søte desserter, velsmakende viner og farge og glede som omgir byen under fester, begrunne hvorfor tusenvis av utenlandske turister velger for å ha sine andre hjem i L’Alfas del Pi.

Filmfestivalen i Alfas del Pi det er holdt hvert år i midten av juli, og byen er kledd på sitt beste for en ikke til å savne begivenheten i den spanske filmmiljøet.

Godt eksempel på kulturell sameksistens er at Alfaz del Pi, by med 19.000 innbyggere, er vennskapsby med Oslo kommune. Sameksistens av mange nasjonaliteter i Alfas har en interessant prosess med integrering og kulturell berikelse, noe som resulterer for eksempel i eksistensen av tre skoler: spansk, engelsk og norsk.

Kulturelle aktiviteter i Alfaz del Pi er varierte: jazzkonserter , kammermusikk, orkestre, utstillinger, teater, alle i unike omgivelser av “Casa de la Cultura”. Videre, i Alfaz del Pi ulike festivaler blir holdt året rundt.Sentrum av Alfaz del Pi ligger ca 2 kilometer inn i landet, men på kysten finner du Albir, som også er del av Alfaz del Pi.

 

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

 • Adresse: Alfaz del Pi, Spania
 • By: l'Alfaz del Pi
 • Område: Costa Blanca Nord
 • Postkode: 03580
 • Land: Spain

Kontaktinformasjon

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Jeg ønsker mer informasjon om boligen

FORRIGE BOLIG

HJØRNEREKKEHUS MED PRIVAT BASSENG I LA NUCIA (S-3768)

NESTE BOLIG

REKKEHUS I EN URBANISASJON NÆR ALTEA OG LA NUCIA(S-3780)