STOR, FLOTT OG RENOVERT 3 SOVEROMS LEILIGHET I ALBIR (S-3948)

 • €419.000
Albir,

STOR, FLOTT OG RENOVERT 3 SOVEROMS LEILIGHET I ALBIR (S-3948)

Albir,
 • €419.000

Overview

Property ID: S-3948
 • 3
 • Bedrooms
 • 3
 • Bathrooms
 • 170

Details

 • Property ID: S-3948
 • Price: €419.000
 • Property Size: 170 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 3

Description

STOR, FLOTT OG RENOVERT 3 SOVEROMS LEILIGHET I ALBIR (S-3948)

Bolig i Albir?
Gå ikke glipp av muligheten til å se denne renoverte leiligheten. Den består av to etasjer.
I hovedetasjen er det 3 soverom og 2 bad (ett på suite med gulvvarme) alle med garderober. Terrassen har blitt lukket og er nå en del av den lyse og flotte stuen som har utsikt og er på 30 m2.Semi-åpent kjøkken med separat vaskerom, gassvarmer.
Denne etasjen har radiatorvarmesystem, klimaanlegg fordelt på rom og automatiske markiser.
I øverste etasje finner vi en vakker og romslig uavhengig leilighet med komplett bad, dobbel terrasse og med automatiske markiser og installasjon av maskin (kulde / varme).
Denne vakre leiligheten ligger i et av de beste kompleksene i Albir, med et felles svømmebasseng, oppvarmet basseng, tennis / padlebane, lekeplass og en flott hage å slappe av i solen. Det selges med en underjordisk parkeringsplass.


OM ALBIR

Når du skal se etter bolig på Costa Blanca skal du alltid starte i Albir.Klart vi som Albir spesialist alltid vil mene dette,men vi er ikke alene…De siste 15/20 årene har tusenvis av solsultne Ola og Kari`er valgt Albir.OG markedet er lagt fra mettet. FOR Albir har det meste for de fleste,og sånn vil det være også i uoverskuelig framtid. Når du vil vite mer om “hus og him” i Albir er du velkommen til albirspesialisten Costa Blanca Booking.  Etter snart 20 år medSørg for å “booke” en visning hos oss og vårt team vil med både humær og stor innsikt visedeg det som kan bli din plass i solen. Velkommen til AlbirCosta Blanca Booking, Your property specialists in Albir…

 

Info om områdetAlbir i kommunen Alfaz del Pi (Alicante), og er en av de vakreste delene av Costa Blanca. Albir har et typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og svært få regnværsdager. Totalt mer enn 300 soldager i året og blå himmel som gjør denne byen til en favoritt for mange forskjellige nasjonaliteter.
Albirstranden har turkist, klart vann og er omkring 600 meter lang. Den ligger ved foten av naturparken Sierra Helada der Faro del Albir (fyret) kan nås gjennom Camino del Faro – en flott spasertur der du kan nyte en spektakulær utsikt.

“The Walk of Stars” går langs denne vakre stranden og er kjennetegnet til Albir. Langs promenaden finnes massevis av restauranter som er åpne hele året.
Albir har en fabelaktig og variert marked hver søndag året rundt hvor du kan kjøpe blant annet deilige frukt og grønnsaker dyrket i området.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist på Costa Blanca nord

Velkommen til oss i Albir!
Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.

Contact Information

View Listings
Costa Blanca Booking

Enquire About This Property

Compare listings

Compare
Costa Blanca Booking
 • Costa Blanca Booking