SOLRIKT REKKEHUS I VAKKER URBANISASJON I ALBIR (S-3855)

L'Albir, Spania
€280.000

Detail

 • Property ID: S-3855
 • Price: €280.000
 • Property Size: 145 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 2
 • Year Built: 1997
 • Property Type: Rekkehus
 • Property Status: Brukt

Additional details

 • Kontakt Grethe Mobil +34 663 35 90 57:

Description

SOLRIKT REKKEHUS I VAKKER URBANISASJON I ALBIR (S-3855)

Solrikt rekkehus i en vakker privat urbanisasjon med stort felles svømmebasseng og hage hvor barn kan leke fritt og trygt. God beliggenhet i et rolig område, men allikevel i sentrum av Albir, nær supermarked, restauranter, apotek, butikker, bussholdeplass Benidorm og Altea, med mer. Ca. 15 min gange til stranden i Albir.

Boligen har tre soverom, 2 bad (1 en-suite) og 1 toalett. Stort og separat kjøkken. Stor stue på 25 m2 med direkte tilgang til terrasse og hage.

Kjøkkenet, stuen og gjestetoalettet er i første etasje. I andre etasje er det 3 soverom og 2 bad. Boligen har varm og kald aircondition i alle soverom og stue. Innlagt fiber.

Totalt areal: 147,15 m2
Garasje: 36,21 m2.
Første etasje: 50,56 m2.
Øvre etasje: 44,38 m2.
Hage: 16 m2.
Bakgård: 39 m2.

Urbanisasjonen er helt lukket og veldig trygg. Fritt for biler. Underjordisk garasje med direkte adkomst til hver bolig. Ideell for familier med barn. Dette rekkehuset må sees!

Albir tilhører kommunen Alfaz del Pi (Alicante) og er en av de vakreste områdene på Costa Blanca. Den har en typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og lite regn. Med over 300 soldager og blå himmel årlig, er denne byen en av favoritt turistmålene på Costa Blanca.

Fra Albir du kan lett komme flyplassene i Alicante, Valencia eller Murcia.

Albir stranden er oversvømmet med turkis og krystallklart vann, er ca 600 meter lang og har det “blå” flagget. Den ligger ved foten av Sierra Helada og fra Faro del Albir (fyret) kan du nyte spektakulær utsikt over Peñon de Ifach i Calpe.

“El Paseo de las Estrellas” eller “The Walk of Stars” som går langs stranden og er karakteristisk for El Albir. Langs denne vakre Paseo finner du en rekke koselige restauranter som er åpne hele året.

Hver søndag i Albir er det en mangfoldig marked, hvor du finner blant annet. Frisk frukt og grønnsaker fra området. Dessuten, gjennom hele året er det flere utendørs kulturelle aktiviteter organisert. Albir har en perfekt beliggenhet; det er bare 4 km fra den vakre byen Altea, 8 km fra Benidorm og 45 km fra Alicante.

 

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

 • Address: L'Albir, Spania
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03581
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property