SOLFYLT VILLA I SENTRUM AV ALBIR (S-3867)

Carrer Pinsà l'Alfàs del Pi A Comunidad Valenciana
€690.000

Detaljer

 • Bolig ID: S-3867
 • Pris: €690.000
 • Boligens areal: 358 m²
 • Soverom: 4
 • Baderom: 3
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Tilleggsopplysninger

 • Kontakt Grethe Mobil +34 663 35 90 57:

Beskrivelse

SOLFYLT VILLA I SENTRUM AV ALBIR (S-3867)

Denne solfylte villaen ligger i sentrum av Albir, nær alle fasiliteter og kun 10 minutters gange fra den vakre stranden. Villaen har stort privat oppvarmet basseng med boblebad. I første etasje er det en romslig stue-spisestue med store vinduer slik at det er rikelig med naturlig lys, i tillegg til en balkong med utsikt til grønne områder. Det er et fullt utstyrt kjøkken, 2 soverom, 1 bad og 1 gjestetoalett. I øverste etasje er det et hovedsoverom med eget bad. Boligen har 2 flotte terrasser med flott utsikt til fjellene. Villaen har også en separat gjesteleilighet med egen inngang bestående av 1 soverom, 1 bad og en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Huset har en garasje, som kan nås fra første etasje.

Albir i kommunen Alfaz del Pi (Alicante), og er en av de vakreste delene av Costa Blanca. Albir har et typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og svært få regnværsdager. Totalt mer enn 300 soldager i året og blå himmel som gjør denne byen til en favoritt for mange forskjellige nasjonaliteter.
Albirstranden har turkist, klart vann og er omkring 600 meter lang. Den ligger ved foten av naturparken Sierra Helada der Faro del Albir (fyret) kan nås gjennom Camino del Faro – en flott spasertur der du kan nyte en spektakulær utsikt.

“The Walk of Stars” går langs denne vakre stranden og er kjennetegnet til Albir. Langs promenaden finnes massevis av restauranter som er åpne hele året.
Albir har en fabelaktig og variert marked hver søndag året rundt hvor du kan kjøpe blant annet deilige frukt og grønnsaker dyrket i området.
Dette vakre stedet har et mylder av kulturelle aktiviteter og muligheter for et variert friluftsliv hele året.
Albir har en perfekt beliggenhet . Bare 4 km fra den vakre byen Altea, 8 km fra Benidorm og 45 km fra Alicante.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Velkommen til oss i Albir!
Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.

Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 750 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

 • Adresse: Carrer Pinsà l'Alfàs del Pi A Comunidad Valenciana
 • Område: Costa Blanca Nord
 • Postkode: 03581
 • Land: Spain

Kontaktinformasjon

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Jeg ønsker mer informasjon om boligen

FORRIGE BOLIG

FANTASTISK VILLA MED PANORAMAUTSIKT I ALFAZ DEL PI(S-3866)

NESTE BOLIG

SYDVENDT LEILIGHET MED 2 SOVEROM I SENTRUM AV ALBIR(S-3864)