NY VILLA MED FLOTT BELIGGENHET I MANAGUA VIII-BENIDORM (S-4074)

 • €780.000
Benidorm,
Nybygg

NY VILLA MED FLOTT BELIGGENHET I MANAGUA VIII-BENIDORM (S-4074)

Benidorm,
 • €780.000

Overview

Property ID: S-4074
 • Villa
 • Property Type
 • 3
 • Bedrooms
 • 3
 • Bathrooms
 • 261

Details

 • Property ID: S-4074
 • Price: €780.000
 • Property Size: 261 m²
 • Land Area: 511 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 3
 • Property Type: Villa
 • Property Status: Nybygg

Description

Managua-VIII som ligger i et rolig område av Benidorm.Villa Managua-VIII ligger på en høyde omgitt av grønne områder, parker og trær, og tilbyr vakker utsikt over byen, sjøen og fjellene. Den fordelaktige beliggenheten gir nærhet til alle slags tjenester som skoler, medisinske sentre, butikker, golfbaner, kjøpesentre mm. Avstand til stranden – 1200 meter.
Dette er to -etasjes hus og kjeller. Første etasje er fordelt i entré, stue og kjøkken, soverom og bad, og veranda med tilgang til bassenget. Øvre etasje er fordelt på to soverom med eget bad, solarium og åpen terrasse. Kjelleretasjen består av flere enheter med forskjellige bruksområder.Et vaskerom, en bod og to terrasser. I kjelleren kan en etter eget ønske lage et ekstra soverom og bad, en romslig stue med muligheter for bruk som treningsstudio, badstue, biljardrom, etc.

 

PUEBLO PONIENTE

Playa Poniente er en av favorittdestinasjonene for de som nå kjøper bolig på Costa Blanca nord. Husk også at tett på Benidorm ligger en av de mest verdsatte golfbanene i provinsen: Sierra Cortina. I nærheten er det også 3 temaparkene og flere kjøpesentre. 

Spania. Her kan du bade i Middelhavet, Benidorm har flotte strender, og byen har et stort utvalg av barer, restauranter og klubber. Et populært feriemål for mange. Benidorm har den femte største befolkningen i Alicante-provinsen. Med sin dominerende skyline – også kalt ”Manhattan of Spain” på grunn av skyskraperne – ligger Benidorm 45 kilometer nordøst for byen Alicante, og like sør for Altea, og er et sentralt mål på Costa. Bak byen ligger den praktfulle fjellkjeden Sierra Helada. Benidorm er et sted du enten vil elske eller hate, og meningene om byen er mange og delte. Men byen har absolutt mye å by på, og bør oppleves.

Benidorm var en gang en liten fiskerlandsby, men har med årene opplevd en voldsom utvikling – mange vil hevde litt for voldsom. På den annen side, det er godt å ha noen feriesteder med mange barer, restauranter og nattklubber. Man kan nok si at Benidorm er travel og bråkete, men byen tiltrekker seg flotte artister og mange menn og kvinner som er ute etter å nyte livet. Hvis du ønsker et rolig, avslappende og tradisjonelt spansk turiststed er det nok av andre alternativer.

Klart det har noe for seg, som over 4 millioner besøkende kommer hit hvert år. Mange av disse er på organiserte pakketurer fra Storbritannia, der alt er inkludert fra fly, transport til flyplassen og overnatting til mat og drikke (all-inclusive). Hvis du er ute etter en grei ferie til Benidorm, pakkereise er som regel det beste alternativet for å finne billig ferie avtale og er ideell for pensjonister på jakt etter litt vintersolen.

Det er hevet over tvil at Benidorm er et populært turistmål, ettersom over 4 millioner besøkende kommer hit hvert år. Årsaken til at Benidorm har blitt et så populært feriemål er de vakre omgivelsene, med fem kilometer fine sandstrender og krystallklart vann og fantastisk klima året rundt. Byen har to fantastiske lange sandstrender, Playa Poniente (Sunset Beach) og Playa Levante (Sunrise Beach), adskilt av et steinete nes, ”Punta Canfali” med flott utsikt i alle retninger. Ved foten av dette utsiktspunktet ligger den lille stranden Mal Pas.

 

CBB LUX/Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

 

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca. 

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

Contact Information

View Listings
Costa Blanca Booking

Enquire About This Property

Compare listings

Compare
Costa Blanca Booking
 • Costa Blanca Booking