ROMSLIG REKKEHUS MED DIREKTE TILGANG TIL FELLES SVØMMEBASSENG – ALFAZ DEL PI (S-3884)

Carrer Valle Inclan l'Alfàs del Pi A Comunidad Valenciana
€249.000

Detail

 • Property ID: S-3884
 • Price: €249.000
 • Property Size: 224 m²
 • Bedrooms: 4
 • Bathrooms: 3
 • Property Type: Rekkehus
 • Property Status: Brukt

Additional details

 • Kontakt Grethe Mobil +34 657 85 74 46:

Description

ROMSLIG REKKEHUS MED DIREKTE TILGANG TIL FELLES SVØMMEBASSENG – ALFAZ DEL PI (S-3884)

https://www.costablancabooking.com/no/listing/S-3884

Veldig fint og romslig rekkehus til salgs i Alfaz del Pi. Boligen består av 3 etasjer – kjeller, hovedetasje og takterrasse. Hovedetasjen har 3 store soverom og to bad. Det er en lys og åpen stue / spisestue med tilgang til en fin og stor balkong med utsikt til fjell og grønne områder. Det er et separat kjøkken med vaskerom. I øverste etasje er det to store terrasser, én med utsikt mot havet og den andre som vender ut mot bassengområdet.

I kjelleretasjen er det en separat leilighet med stue/soverom, kjøkken, bad og soverom. I tillegg er det en stor garasje.

 

L’ Alfas del Pi legger stor vekt på reiseliv og har derfor utviklet en svært god infrastuktur og godt tilbud i kulturaktiviteter og friluftsliv. Denne kommunen i Marina Baixa kan betraktes som en av de mest internasjonale av Alicanteområdet, og har den største norske koloni i Europa.På sommeren er L’ Alfas del Pi et perfekt sted for familieferier – her kan man nyte solrike dager på stranden i Albir kombinert med fritidsaktiviteter som vannsport og dykking. Det er også mange muligheter for de som liker å gå i fjellet. Bortsett fra de flotte strendene og strandpromenaden er det mange steder man kan besøke – kirkeplassen i Alfaz sentrum er et flott sted å ta en kaffe.

På grunn av de fantastisk gode værforholdene i L’ Alfas del Pi gjør dette stedet til mange idrettsutøveres førstevalg når det gjelder treningsopphold. Hva mat angår kan man velge blant mat fra alle verdenshjørner. Men man bør prøve lokale middelhavsretter med ris, brød, grønnsaker, fersk fisk og deilge søte desserter og velsmakende lokale viner.

Kjenn på gleden som omgir byen når det er fiestas – og du vil skjønne hvorfor tusenvis av utenlandske turister velger å finne sitt andre hjem i L’ Alfas del Pi. Det arrangeres mange festivaler gjennom hele året – filmfestivalen El Festival De Cine de L’Alfas Del Pi arrangeres hvert år i midten av juli og denne festivalen har blitt en viktig begivenhet for spansk film. Tilbudet av kulturelle aktiviteter er mange, vi kan nevne forskjellige typer konserter, utstillinger og teater gjennom hele året, det er også et stort korpsmiljø her. I tillegg arrangerer Casa Cultura spanskkurs for utlendinger. Alfaz del Pi er vennskapsby til Oslo.

 

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

 • Address: Carrer Valle Inclan l'Alfàs del Pi A Comunidad Valenciana
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03580
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property