Praktfull villa med nydelig hage og uteområde – Alfaz del Pi (S-3199)

 • €900.000
l'Alfaz del Pi,

Praktfull villa med nydelig hage og uteområde – Alfaz del Pi (S-3199)

l'Alfaz del Pi,
 • €900.000

Overview

Property ID: S-3199
 • 3
 • Bedrooms
 • 3
 • Bathrooms

Details

 • Property ID: S-3199
 • Price: €900.000
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 3

Description

Praktfull villa med nydelig hage og uteområde – Alfaz del Pi (S-3199)

https://www.costablancabooking.com/listing/villa-in-alfaz-del-pi-s-3199

Denne praktfulle villaen på ett plan ligger nær alle tjenester og sentrum av Alfaz del Pi. Det er 3 store soverom, 3 bad, kjøkken med tilstøtende spisestue og flere terrasser. Lukket garasje og privat basseng. 

Hagen er stort sett anlagt med palmer og andre planter og trer. Det er grillområde, pergola terrasse og en dam som gir en koselig atmosfære for denne eiendommen. 

Boligtype Villa
Soverom 3
Baderom 3
Ground 6210m2
Kvadratmeter 193
Orientering Nord-Sør-Øst-Vest
Utsikt Fjell
Vinduer Aluminio
Klimaanlegg A/C varm/kald
Møblert Full møblert

L’ Alfas del Pi legger stor vekt på reiseliv og har derfor utviklet en svært god infrastuktur og godt tilbud i kulturaktiviteter og friluftsliv. Denne kommunen i Marina Baixa kan betraktes som en av de mest internasjonale av Alicanteområdet, og har den største norske koloni i Europa.

På sommeren er L’ Alfas del Pi et perfekt sted for familieferier – her kan man nyte solrike dager på stranden i Albir kombinert med fritidsaktiviteter som vannsport og dykking. Det er også mange muligheter for de som liker å gå i fjellet. Bortsett fra de flotte strendene og strandpromenaden er det mange steder man kan besøke – kirkeplassen i Alfaz sentrum er et flott sted å ta en kaffe.

På grunn av de fantastisk gode værforholdene i L’ Alfas del Pi gjør dette stedet til mange idrettsutøveres førstevalg når det gjelder treningsopphold. Hva mat angår kan man velge blant mat fra alle verdenshjørner. Men man bør prøve lokale middelhavsretter med ris, brød, grønnsaker, fersk fisk og deilge søte desserter og velsmakende lokale viner.

Kjenn på gleden som omgir byen når det er fiestas – og du vil skjønne hvorfor tusenvis av utenlandske turister velger å finne sitt andre hjem i L’ Alfas del Pi. Det arrangeres mange festivaler gjennom hele året – filmfestivalen El Festival De Cine de L’Alfas Del Pi arrangeres hvert år i midten av juli og denne festivalen har blitt en viktig begivenhet for spansk film. Tilbudet av kulturelle aktiviteter er mange, vi kan nevne forskjellige typer konserter, utstillinger og teater gjennom hele året, det er også et stort korpsmiljø her. I tillegg arrangerer Casa Cultura spanskkurs for utlendinger. Alfaz del Pi er vennskapsby til Oslo.

Contact Information

View Listings
Costa Blanca Booking

Enquire About This Property

Similar Listings

Compare listings

Compare
Costa Blanca Booking
 • Costa Blanca Booking