PILAR DE LA HORREDADA – PÅ STRANDEN – PERFEKT BELIGGENHET

Pilar de la Horadada, Spania
€220.000

Detail

  • Property ID: PILAR DE LA HORREDADA
  • Price: €220.000
  • Property Size: 123 m²
  • Bedrooms: 3
  • Bathrooms: 2
  • Property Type: Rekkehus
  • Property Status: Brukt

Features

Description

Info om boligen
Rekkehus og Tomannsboliger med 2 eller 3 soverom med havutsikt. 1 etasje med kjeller som kan leveres som en vinkjeller og 2 etasje med privat takterrasse med mulighet for kjøkken og Jacuzzi. Første etasje med store verandaer og privat hage. Alle boliger har en privat parkeringsplass som er inkludert i prisen.

The Belle Plage ligger i en godt utbygget område med alle fasiliteter som man ønsker i dagliglivet. Nær prosjektet er det supermarkeder, apotek, restauranter m.m.

Utsikten fra boligen er avhengig av plasseringen av boligen, utsikten er over havet eller felles arealer og svømmebassenget.

Perfekt beliggenhet for de som elsker båtliv, sykling, spaserturer, jogging, golf, spille badminton på stranden eller rett og slet bare slappe av og nyte Middelhavet og solen. Når man står på strandpromenaden, kan man se husene på La Manga stripen på avstand. Det ligger derfor nær det kjente Spaområdet Mar Menor, som er spesielt kjent for helsebringende leire og en behagelig badetemperatur.

Info om området
Kysten av Pilar de la Horadada har over 4 km med fine sandstrender og små bukter. Disse romslige strender, over 50m i bredden og med en rekke strandbarer, gjør dette stedet ideelt for å nyte
sammen med venner og familie. I tillegg til stranden, kan du også nyte Las Salinas naturparken og Arenales de San Pedro del Pinatar Murcia-regionen, som også har fine strender.

Pilar de la Horadada og Torre de la Horadada, to spanske tettsteder på fastlandet ved Mar Menor, som i løpet av de siste årene stort sett har vokst sammen. Her treffer du lokalbefolkningen i skjønn forening med utenlandske turister og boligeiere fra hele vesteuropa. Mange er fastboende, noe som gjør området like populært sommer som vinter. Her finner du alt du trenger, mange butikker, restauranter og barer, men likevel er det nok strendene og den lille båthavnen som lokker de fleste. Det er kort avstand til det meste, også shoppingsenteret La Zenia Boulevard, ca. 10 min med bil.

Det er få kilometer til en rekke flotte golfbaner, f.eks. Mar Menor Golf Resort, Las Ramblas, Villa Martin, Campoamor, Las Colinas og La Manga Club. Lo Remero og Campo Verde. Golf entusiaster liker seg godt siden det er flere Golfbaner i nærheten, litt lenger sør I Murciaregionen finnes det enda flere baner.

Lett adkomst fra den nærliggende motorveien AP7. Kommer du fra Alicante, Torrevieja er det bare og følge 332 sørover. Det er godt skiltet mot Pilar De La Horedada.

Flyplasser
Alicante, San Javier,(Murcia)
Pilar de la Horadada ligger ved N-332 kystveien og har gode veiforbindelser bade til Murcia Airport(15 min)
kjøre og Alicante Airport(45min) å kjøre på motorvei AP.

Gode flyforbindelser, spesielt til og fra Alicante flyplass

Om TM-Norge: 
TM-Norge har hovedkontor i Bodø, i Dronningensgate 18 – midt i Bodø sentrum.

Kontoret er bemannet av daglig leder Magne Risvik og Frank-Håvard Storvik.

TM-Norge er et norskeid selskap som ble etablert i 2014 av Solymar Norge AS som har mer enn 20 års erfaring med salg av ferieboliger.

TM-Norge samarbeider direkte og uten bindeledd med TM Grupo Inmobiliario som har bygget i Spania siden 1969 og har spesialisert seg på større leilighetskomplekser med meget god standard langs kysten av Spania.

  • Address: Pilar de la Horadada, Spania
  • Country: Spain

Contact info

Frank-Håvard Storvik
Frank-Håvard Storvik
+47 465 48000+47 465 48000
Facebook

Enquire about this property