Pen og moderne leilighet i Alfaz del Sol ( S-2035)

  • €180.000
l'Alfaz del Pi,
Nice Price

Pen og moderne leilighet i Alfaz del Sol ( S-2035)

l'Alfaz del Pi,
  • €180.000

Overview

Property ID: S-2035
  • 2
  • Bedrooms
  • 2
  • Bathrooms

Details

  • Property ID: S-2035
  • Price: €180.000
  • Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 2

Description

Pen og moderne 3 roms leilighet på bakkeplan i det populære leilighets komplekset Alfaz del Sol i Alfaz del Pi, kun 4 km fra den vakre stranden i Albir og 10 min. gange fra Alfaz sentrum. Gulvvarme i hele leiligheten, åpen planløsning, romslig soverom med stort bad en-suite. Felles hageanlegg med oppvarmet svømmebasseng og boblebad. Høy sikkerhet og overvåkingstjeneste. Leiligheten selges møblert og prisen inkluderer en garasje.

Boligtype Leilighet
Soverom 2
Baderom 2
Kvadratmeter 82
Årgang 2005
Fellesskaps Utgifter 140€ / måned
Orientering Vest

Om sommeren er Alfaz del Pi stedet for familier som ønsker å nyte solrike dager på stranden, turer til de mange karakteristiske stedene i regionen og alle typer fritidsaktiviteter. Foruten de vakre strendene, er sentrum også verdt et besøk. For de mer eventyrlystne har man i Albir-bukten muligheter for vannsport som dykking, windsurfing og vannski. Fjellene og klippene i byen er de høyeste rundt Middelhavet og her kan man nyte det vakre landskapet på egenhånd eller bli med på organiserte utflukter og sportsaktiviteter.

På grunn av klimaet og det gode været hele året er Alfaz del Pi et reisemål for mange idrettsutøvere. Årlig arrangeres store sportsbegivenheter som International Athletics Grand Prix med utøvere fra for eksempel Sveits, Estland, Latvia og Skandinavia.

Den velsmakende middelhavsmaten, bestående blant annet av et stort utvalg av ris-retter, søte desserter og smakfulle viner; i tillegg til den gode stemningen og all gleden som preger byen under fiestaene, bidrar til å forklare hvorfor tusenvis av utenlandske turister velger å ha sitt andre hjem i Alfaz del Pi.

Filmfestivalen i Alfaz del Pi arrangeres hvert år i midten av juli, og byen er kledd til fest, så gå ikke glipp av denne begivenheten.

Et godt eksempel på kulturell sameksistens er at Alfaz del Pi med sine 19.000 innbyggere er vennskapsby med Oslo Kommune. I Alfaz lever mange nasjonaliteter sammen, og dette har ført til en kulturell berikelse for byen, noe som blant annet har resultert i både spanske, engelske og norske skoler.

Contact Information

View Listings

Enquire About This Property

Compare listings

Compare