NYE VILLAER MED PANORAMAUTSIKT I ALBIR (S-3771)

Camí de la Cantera Alfaz del Pi A Comunidad Valenciana
€380.000

Detail

 • Property ID: S-3771
 • Price: €380.000
 • Property Size: 143 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 2
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Nybygg

Additional details

 • Kontakt Grethe +34 663 35 90 57:

Description

NYE VILLAER MED PANORAMAUTSIKT I ALBIR 

Nye villaer som vil ligge ved foten av “Sierra Helada” Natural Park, nær Albir-stranden og med fantastisk panoramautsikt. Den består av tre etasjer med høy kvalitet, heis, video intercom, gulvvarme, aerotermia system, bioethanol peis og mye mer. Distribuert i tre etasjer, med et soverom i kjelleren med komplett bad og stort omkledningsrom. Første etasje har to soverom og to bad. Her er det ogwå en romslig stue, kjøkken utstyrt med vitro-keramikk, elektrisk ovn og avtrekksvifte. Stort solarium på 60 m2 med spektakulær utsikt over bukten. PRISER FRA 380 000 EURO.

CHALET 1: tomt 298 m2 – bolig – 347 m2. Pris: € 550.000.

CHALET 2: tomt 143 m2 – bolig – 320 m2 Pris: 380.000 €.

CHALET 3: tomt 182 m2 – bolig – 324 m2 Pris: 470 000 €.

Albir tilhører kommunen Alfaz del Pi (Alicante) og er en av de vakreste områdene på Costa Blanca. Den har en typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og lite regn. Med over 300 soldager og blå himmel årlig, er denne byen en av favoritt turistmålene på Costa Blanca.

Fra Albir du kan lett komme flyplassene i Alicante, Valencia eller Murcia.

Albir stranden er oversvømmet med turkis og krystallklart vann, er ca 600 meter lang og har det “blå” flagget. Den ligger ved foten av Sierra Helada og fra Faro del Albir (fyret) kan du nyte spektakulær utsikt over Peñon de Ifach i Calpe.

“El Paseo de las Estrellas” eller “The Walk of Stars” som går langs stranden og er karakteristisk for El Albir. Langs denne vakre Paseo finner du en rekke koselige restauranter som er åpne hele året.

Hver søndag i Albir er det en mangfoldig marked, hvor du finner blant annet. Frisk frukt og grønnsaker fra området. Dessuten, gjennom hele året er det flere utendørs kulturelle aktiviteter organisert. Albir har en perfekt beliggenhet; det er bare 4 km fra den vakre byen Altea, 8 km fra Benidorm og 45 km fra Alicante.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

 • Address: Camí de la Cantera Alfaz del Pi A Comunidad Valenciana
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03581
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property