Nye luksusvillaer i Balcón de Finestrat (S-3960)

 • €398.000
Benidorm>Finestrat,
Luxus Villa

Nye luksusvillaer i Balcón de Finestrat (S-3960)

Benidorm>Finestrat,
 • €398.000

Overview

Property ID: S-3960
 • 3
 • Bedrooms
 • 3
 • Bathrooms

Details

 • Property ID: S-3960
 • Price: €398.000
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 3

Description

Nye luksusvillaer i Balcón de Finestrat (S-3960)

https://www.costablancabooking.com/listing/villa-in-finestrat-s-3960

Dette er nye og flotte villaer med panoramautsikt over Middelhavet og skyline Benidorm.

Balcón de Finestrat
Dette nye villaområdet ligger i Balcón de Finestrat. Som er 5 minutter fra Puig Campana Golf og 10 minutter fra La Marina kjøpesenter.10 minutter fra strendene i Benidorm, og nær til kjente byer som Villajoyosa, Altea, Alfaz del Pi og Calpe.

Om villaen
I hovedetasjen har villaen en stor stue/spisestue og åpent kjøkken med store vinduer. Videre er det separat vaskerom, 1 bad, 1 soverom med innebygd garderobe og utendørs terrasse med overbygd veranda.

Første etasje er fordelt på 2 store soverom med garderober, 2 komplette bad, og med tilgang til en stor terrasse med pergola. Eventuelt kan du bygge et solariumher.

Villaene har:
Motoriserte persienner ·
LED-belysning i hele huset ·
Total integrasjon av kjøkkenutstyr
Dusjskjerm på bad
Elektrisk gulvvarme på bad
Forinstallasjon av varme / kalde luftkondisjoneringskanaler og mye mere…
Ute
Stor tomt (+ 500 m2), privat basseng, retning sør / sørvest, panoramautsikt over Middelhavet med skyline av Benidorm .Alle tomter har mer enn 500 m2 med parkeringsplass og motorisert dør, privat basseng 7 x 3 m. Uendelig type med dusj, kunstgress og hage ferdig med automatisk vanning.

Finestrat er en vakker kystby omgitt av fjell. En perfekt blanding av den flotte stranden Cala Finestrat og de høye toppene på Puig Campana – det 1410 meter høye fjellet som kan sees over store deler av området.

Den gamle byen Finestrat ligger 5 kilometer fra stranden og ligger på en høyde. I de trange gatene finner man spor av maurisk opprinnelse.
Cala Finestrat er en flott sandstrand med krystallklart vann, omgitt av lokale spisesteder. Til tross for at det kun er 3 kilometer sør for Benidorm, er det mye mindre travelt, slik at man kan nyte dagen i fred og ro på stranden. På kvelden kan man velge stille netter i Cala Finestrat eller Benidorms pulserende natteliv med sine mange barer og nattklubber

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Velkommen til oss i Albir!
Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.
Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

Contact Information

View Listings
Costa Blanca Booking

Enquire About This Property

Compare listings

Compare
Costa Blanca Booking
 • Costa Blanca Booking