NYDELIG VILLA NÆR SENTRUM AV ALBIR (S-3930)

L'Albir, Spania
€630.000

Detail

 • Property ID: S-3930
 • Price: €630.000
 • Bedrooms: 4
 • Bathrooms: 2
 • Year Built: 1998
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Description

NYDELIG VILLA NÆR SENTRUM AV ALBIR (S-3930)

https://www.costablancabooking.com/no/listing/villa-in-albir-s-3930

Dette er en elegant villa som ligger i et av de beste boligområdene i El Albir. Det er en vakker hage med frukttrær, fiskedam med foss, grillplass, privat basseng, store og solrike terrasser  med mere.Det er også en parkeringsplass på tomten, i tillegg til en lukket garasje, bod og vaskerom.

Huset har en romslig og lys stue med utgang til hage, stort og uavhengig kjøkken med spiseplass og gjestetoalett. I øverste etasje finner vi hovedsoverommet med eget bad, 3 soverom, 1 komplett bad og en terrasse med vakker utsikt over fjellene og omgivelsene.Denne fantastiske eiendommen har en god beliggenhet, nær supermarkeder, butikker, restauranter, apotek og alle tjenestene du trenger. Ikke nøl med å ta kontakt for å avtale besøk!

 

Albir tilhører kommunen Alfaz del Pi (Alicante), og er et av de vakreste områdene på Costa Blanca. Byen har et typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og lite regn. Med over 300 soldager i året er denne byen en av favorittene blant turistmålene på Costa Blanca.

Fra Albir kommer du enkelt til flyplassene i Alicante, Valencia eller Murcia.

Stranden i Albir, med Middelhavets turkise og krystallklare vann, er ca 600 meter lang og har Blått-flagg status. (Blått Flagg er en internasjonal miljøsertifisering som gis til badestrender og småbåthavner som oppfyller visse krav om vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.) Ablir-stranden ligger ved foten av Sierra Helada, og fra Faro del Albir (fyret) kan du nyte spektakulær utsikt over Peñon de Ifach i Calpe.

Strandpromenaden – “El Paseo de las Estrellas” eller “The Walk of Stars” – som går langs stranden er karakteristisk for El Albir. Langs denne vakre promenaden finner du en rekke koselige restauranter som er åpne hele året.

Hver søndag i Albir er det et mangfoldig marked, hvor du blant annet finner frisk frukt og grønnsaker fra området, samt et stort utvalg av alt fra klær, sko, smykker og mye mer. Gjennom hele året organiseres flere aktiviteter. Albir har en perfekt beliggenhet; og det er bare 4 km til den vakre byen Altea, 8 km til Benidorm og 45 km til Alicante.

 

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

 • Address: L'Albir, Spania
 • City: Albir
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03581
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property