Nydelig rekkehus med 3 soverom i Dona Pepa, Quesada (ML-002443)

 • €135.000
,
Nice Price

Nydelig rekkehus med 3 soverom i Dona Pepa, Quesada (ML-002443)

,
 • €135.000

Overview

Property ID: ML-002443
 • 3
 • Bedrooms
 • 2
 • Bathrooms
 • 101

Details

 • Property ID: ML-002443
 • Price: €135.000
 • Property Size: 101 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 2

Additional details

 • Kontakt Oddny Skjold Tronstad 0034 693 864 220:

Description

Nydelig rekkehus med 3 soverom i Dona Pepa, Quesada (ML-002443)

Fint townhouse med 3 soverom og 2 bad sentralt beliggende i Dona Pepa, Quesada.

Nydelig rekkehus med 3 soverom og 2 bad i en urbanisasjon med fellesområde og svømmebasseng. Fra hagen på fremsiden finner man hovedinngangen via terrassen, en koselig terrasse hvor du kan nyte morgen solen. Man kommer inn til en fin og åpen stue. I hovedetasjen finner man alt på ett plan, stue, kjøkken, soverom og et lite baderom. Fra kjøkkenet er det utgang til en privat bakhage med rom for vaskemaskin samt direkte adkomst til felles grønt område og svømmebasseng. I andre etasje finner man 2 soverom med hver sine terrasser og ett stort bad med hjørne badekar. Huset er nøkkelferdig og klar til å flytte inn i, her kan man nyte lange og deilige ferier eller bo der hele året. Dette rekkehuset har allerede en utleie lisens, og det følger eiendommen ved overtakelse.

Eiendommen er sentralt beliggende, i gå avstand til butikker og restauranter, både i Doña Pepa og Quesada. Det er mulighet til å parkere inne på området i urbanisasjonen samt også i den private hagen på fremsiden.

Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og «Torrelamata»-stranden i La Mata er de to nærmeste, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Contact Information

View Listings

Enquire About This Property

Compare listings

Compare