MODERNE OG FLOTT REKKEHUS MED 3 SOVEROM I ALBIR (S-3966)

L'Albir, Spania
€295

Detail

 • Property ID: S-3966
 • Price: €295
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 3
 • Year Built: 2010
 • Property Type: Rekkehus
 • Property Status: Brukt

Description

MODERNE OG FLOTT REKKEHUS MED 3 SOVEROM I ALBIR
https://www.costablancabooking.com/listing/terraced-house-in-albir-s-3966

Romslig rekkehus med 3 soverom i urbanisasjon med felles svømmebasseng. Hus går over 2 etasjer. I den første etasjen er det en stue med peis, et separat kjøkken med vaskerom og toalett. Fra spisestuen og kjøkkenet har du tilgang til den private hagen.
Andre etasje består av tre soverom og to bad. Hovedsoverommet har eget bad og terrasse. Alle soverommene har innebygde garderober. Fra andre etasje er det tilgang til solarium med 360º utsikt.
Dessuten har eiendommen et privat parkeringsområde for to biler. Huset er utstyrt med klimaanlegg og et solcellepanel som hjelper til å spare energi. Prisen inkluderer apparater.
Kontakt oss og bestill visning. Velkommen til Albir

LES MER OM ALBIR
Albir tilhører kommunen Alfaz del Pi (Alicante), og er et av de vakreste områdene på Costa Blanca. Byen har et typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og lite regn. Med over 300 soldager i året er denne byen en av favorittene blant turistmålene på Costa Blanca.Fra Albir kommer du enkelt til flyplassene i Alicante, Valencia eller Murcia.

Stranden i Albir, med Middelhavets turkise og krystallklare vann, er ca 600 meter lang og har Blått-flagg status. (Blått Flagg er en internasjonal miljøsertifisering som gis til badestrender og småbåthavner som oppfyller visse krav om vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.) Ablir-stranden ligger ved foten av Sierra Helada, og fra Faro del Albir (fyret) kan du nyte spektakulær utsikt over Peñon de Ifach i Calpe.

Strandpromenaden – “El Paseo de las Estrellas” eller “The Walk of Stars” – som går langs stranden er karakteristisk for El Albir. Langs denne vakre promenaden finner du en rekke koselige restauranter som er åpne hele året.

Hver søndag i Albir er det et mangfoldig marked, hvor du blant annet finner frisk frukt og grønnsaker fra området, samt et stort utvalg av alt fra klær, sko, smykker og mye mer. Gjennom hele året organiseres flere aktiviteter. Albir har en perfekt beliggenhet; og det er bare 4 km til den vakre byen Altea, 8 km til Benidorm og 45 km til Alicante.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

 • Address: L'Albir, Spania
 • City: Albir
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03581
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property