MODERNE LEILIGHET MED 3 SOVEROM NÆRE DEN NORSKE SKOLEN I ALFAZ DEL PI

Alfaz del Pi, Spania
€135.000

Detail

 • Property ID: S-3350
 • Price: €135.000
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 2
 • Property Type: Leilighet
 • Property Status: Brukt

Description

MODERNE LEILIGHET MED 3 SOVEROM NÆRE DEN NORSKE SKOLEN I ALFAZ DEL PI

https://www.costablancabooking.com/no/listing/apartment-in-alfaz-del-pi-s-3350

Leiligheten har gangavstand til den Norske Skolen i Alfaz del Pi. Bare 5 minutter med bil til all sercicetilbud, og kun 10 minutter med bil til stranden.
Den består av 3 soverom, 2 bad, åpent kjøkken, stue, og en stor terrasse med fjellutsikt.
Prisen inkluderer en garasjeplass og en bod.
Sameiet har et felles basseng.

La comunidad tiene piscina comunitaria.

Boligtype Leilighet
Soverom 3
Baderom 2
Kvadratmeter 102
Årgang 2004

 

Alfaz del Pi

Om sommeren er Alfaz del Pi stedet for familier som ønsker å nyte solrike dager på stranden, turer til de mange karakteristiske stedene i regionen og alle typer fritidsaktiviteter. Foruten de vakre strendene, er sentrum også verdt et besøk. For de mer eventyrlystne har man i Albir-bukten muligheter for vannsport som dykking, windsurfing og vannski. Fjellene og klippene i byen er de høyeste rundt Middelhavet og her kan man nyte det vakre landskapet på egenhånd eller bli med på organiserte utflukter og sportsaktiviteter.

På grunn av klimaet og det gode været hele året er Alfaz del Pi et reisemål for mange idrettsutøvere. Årlig arrangeres store sportsbegivenheter som International Athletics Grand Prix med utøvere fra for eksempel Sveits, Estland, Latvia og Skandinavia.

Den velsmakende middelhavsmaten, bestående blant annet av et stort utvalg av ris-retter, søte desserter og smakfulle viner; i tillegg til den gode stemningen og all gleden som preger byen under fiestaene, bidrar til å forklare hvorfor tusenvis av utenlandske turister velger å ha sitt andre hjem i Alfaz del Pi.

Filmfestivalen i Alfaz del Pi arrangeres hvert år i midten av juli, og byen er kledd til fest, så gå ikke glipp av denne begivenheten.

Et godt eksempel på kulturell sameksistens er at Alfaz del Pi med sine 19.000 innbyggere er vennskapsby med Oslo Kommune. I Alfaz lever mange nasjonaliteter sammen, og dette har ført til en kulturell berikelse for byen, noe som blant annet har resultert i både spanske, engelske og norske skoler.

De kulturelle aktivitetene i ”Casa de la Cultura” i Alfaz del Pi er varierte: jazzkonserter , kammermusikk, orkestre, utstillinger, teater. I tillegg arrangeres det ulike festivaler året rundt.

Sentrum av Alfaz del Pi ligger ca 2 kilometer inn i landet, og ved kysten finner du Albir, som også er del av Alfaz del Pi.

 • Address: Alfaz del Pi, Spania
 • City: l'Alfaz del Pi
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03580
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property