MAR DE PULPI – Costa de Almeria – nye boliger ved sjøen

San Juan de los Terreros, Spania
€160.000

Detail

  • Property ID: MAR DE PULPI - Costa de Almeria
  • Price: €160.000
  • Property Size: 123 m²
  • Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 2
  • Property Type: Enebolig

Description

Info om boligen
Boliger med ett, to og tre soverom ved sjøen i Costa de Almeria

Eneboliger, tomannsboliger og leiligheter med ett, to eller tre soverom, med hage på bakkeplan, stor balkong for enhetene i andre etasje og terrasse for de i øverste etasje, lett tilgjengelig med heis. Alle boliger har blitt designet for nytelse av det fantastiske klimaet, med store terrasser og verandaer. Prisen inkluderer en parkeringsplass, som enten er utendørs eller i underetasjen. Prisen er fra pris.

Meget god standard. TM gir deg muligheten til å tilpasse leiligheten, uten ekstra kostnad. Komplett utvalg med farger for blant annet fliser bad, vegger, kjøkkenmøbler, snekring, dører og gulv.

Info om området
Komplekset finner du ved strendene i “La Entrevista” og “Los Nardos”. Flere strender finner du ved San Juan de los Terreros, Mar Serena, Mar Rabiosa, Calipso, La Higuerica, og La Carolina, samt buktene Tia Antonia, Cala Cuartel y Cala Cerrada ligger også i nærheten.

Aguilon Golf er bare tre kilometer fra komplekset, mens Desert Spring Golf heller ikke er så langt unna.

Mar de Pulpí Commercial Centre ligger ved siden av komplekset, med butikker, restauranter, supermarked og idrettshall blant annet. Videre er San Juan de los Terreros beliggende litt over to kilometer unna. Der får du dekket alle de grunnleggende daglige behov. Det er også verdt å nevne Aguilas, med sitt senter med et bredt spekter av tjenester knyttet til en mye større by, er kun en kort biltur unna.

Diverse Info
TM-Norge har hovedkontor i Bodø, i Dronningensgate 18 – midt i Bodø sentrum.

Kontoret er bemannet av daglig leder Magne Risvik og Frank-Håvard Storvik.

TM-Norge er et norskeid selskap som ble etablert i 2014 av Solymar Norge AS som har mer enn 20 års erfaring med salg av ferieboliger.

TM-Norge samarbeider direkte og uten bindeledd med TM Grupo Inmobiliario som har bygget i Spania siden 1969 og har spesialisert seg på større leilighetskomplekser med meget god standard langs kysten av Spania.

  • Address: San Juan de los Terreros, Spania
  • State/county: Costa Blanca Sør
  • Country: Spain

Contact info

Frank-Håvard Storvik
Frank-Håvard Storvik
+47 465 48000+47 465 48000
Facebook

Enquire about this property