LUKSURIØSE LEILIGHETER MED PRIVAT HAGE, OPPVARMET BASSENG VED POLOP – SE PRISEN (S-3471)

Polop, Spania
€149.000

Detail

 • Property ID: S-3471
 • Price: €149.000
 • Property Size: 130 m²
 • Bedrooms: 2
 • Bathrooms: 2
 • Property Type: Leilighet

Additional details

 • Kontakt: Henning +34 626 52 69 49

Features

Description

Nybygd leilighet ved Polop med privat hage fra 130m2. Utmerket beliggenhet, rolig område, nær til Altea,Alfaz og Albir,og alle fasiliteter og de beste strendene ved Middelhavet. Her selges to og tre soverom boliger med høy kvalitet, terrasser og parkeringsplass.Utmerkede kvaliteter , inkludert gulvvarme på alle bad, forhåndsinstallasjon av luftkondisjonering, automatiserte persienner, full alarmsystem og hydromassasje på badet. Tilgang til et stort fellesområde med oppvarmet basseng og badstue.Velkommen til visning!

Se S-3471 på vår webside

Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Baderom
2
Ground
130m2
Kvadratmeter
78
Parkeringsplasser
1
Orientering
Sør
Utsikt
Havet og Fjell
Klimaanlegg
Forhåndsinstallasjon
Møblert
Ikke Møblert
Landsbyen Polop ligger i innlandet på Costa Blanca Nord i område kjent som Marina Alta. Den lokale økonomien er hovedsakelig basert på jordbruk; så mye av det omkringliggende landskapet er dekket med gigantiske drivhusene. Landsbyen er fryd å utforske og perfekt for morgen eller ettermiddag spasertur.

Åsen, hvor det gamle slottet pleide å være, er omkranset av middelaldersk vegg og er et “must” for å spasertur opp. Følg sikk sakk stien og du vil bli godt belønnet med noen fantastiske utsikten. På klar dag kan du se rett til Albir og Altea på kysten og innover i Callosa og Sierra Bernia. Du kunne å gjøre ut Leon Dormido – den sovende løve fjellet som sitter bak Polop.

Steder av interesse og ideer til ting å gjøre i Polop:
Landsby Senter: ta en vandre rundt de karakteristiske gatene
Borg: gå opp bakken til det gamle slottet for a se spektakulær utsikt
Marked: lite marked på onsdag morgen og en stor på søndag

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..
Velkommen til oss i Albir!
Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.

Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

 • Address: Polop, Spania
 • City: Polop
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03520
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property