Leilighet med privat basseng i Ciudad Quesada

Avenida del Salvador, 03170 Rojales, Alicante, Spania
€159.000

Detaljer

 • Bolig ID: 25942
 • Pris: €159.000
 • Boligens areal: 75 m²
 • Soverom: 2
 • Baderom: 2
 • Year Built: 2015
 • Property Type: Leilighet
 • Property Status: Brukt

Tilleggsopplysninger

 • Avstand til:
 • Strender: 6,5 km
 • Ciudad Quesada: 2,5 km
 • Torrevieja: 11 km
 • La Zenia Boulevard: 18,3 km
 • Alicante Flyplass: 38,6 km

Beskrivelse

Denne moderne leiligheten på bakkeplan ligger i Ciudad Quesada.

Leiligheten har et boareal på 75 kvm og ligger på bakkeplan. Her finner man to doble soverom med innebygde garderobeskap og to bad, hvorav et av dem er en-suite bad til hovedsoverommet. Videre består leiligheten av et fullt utstyrt kjøkken med åpen planløsning til stue med både spisegruppe og sofagruppe. Fra stuen har man store doble skyvedører i glass som gir direkte adgang til hagen på begge sidene av leiligheten. Fra soverommene har man også adgang til hver sin side av leiligheten.

Leiligheten er utstyrt med sentral air condition, elektriske persienner og alarmsystem.

Uteområde
Leiligheten ligger på en tomt på 166 kvm. I front er det en koselig uteplass med en sittegruppe og plass til parkering på tomten via elektrisk kjøreport. På baksiden finner man den største delen av hagen hvor det er er privat svømmebasseng, utedusj, sofagruppe og ellers god plass til solstoler.

Leiligheten er en del av et boligkompleks og her er også et felles svømmebasseng og felles parkeringsplass som også kan benyttes.

Område
Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Egenskaper

Velkommen til Pueblo Bravo, Ciudad Quesada! CBB – Ref.: K-002171


Se også boligen på vår hjemmeside

 • Adresse: Avenida del Salvador, 03170 Rojales, Alicante, Spania
 • By: Ciudad Quesada/Rojales
 • Område: Costa Blanca Sør
 • Postkode: 03170
 • Land: Spain

Kontaktinformasjon

CasaVerano – Lystad Eiendom
CasaVerano – Lystad Eiendom
(+34) 693 739 010(+47) 405 52 852
Facebook Instagram Youtube

Jeg ønsker mer informasjon om boligen

FORRIGE BOLIG

Nøkkelferdig leilighet med 3 soverom og 2 bad – Vistabella Golf

NESTE BOLIG

Lekre leiligheter over 2 etasjer med privat heis