INNHOLDSRIK VILLA MED TO BOENHETER

Calle Islas Baleares, 32, Ciudad Quesada, Spania
€298.000

Detail

 • Property ID: HH-002206
 • Price: €298.000
 • Property Size: 150 m²
 • Bedrooms: 4
 • Bathrooms: 3
 • Year Built: 2008
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Description

Villa med fire soverom og tre bad fordelt på to boenheter i Ciudad Quesada

Denne flotte villaen har et boareal på 150 kvm fordelt på to boenheter. Første etasje har et boareal på 89 kvm som består av to doble soverom, to bad, stue og kjøkken.

Underetasjen er på 61 kvm med to soverom, et bad, stue og kjøkken.Huset har en veldig høy standard og er veldig godt vedlikeholdt med mye ekstra, som gulvvarme i alle gulv i begge etasjene. Her er ventiler i begge etasjene,kalkknuser, aircondition eller vifter i alle rom. Det er preinstalert aircondition i første etasje slik at der er enkelt å montere flere om ønskelig. Huset er godt egnet for utleie og er registrert for dette.

Uteområde

Boligen ligger i La Fiesta i Ciudad Quesada som er et rolig og pent opparbeidet område. Tomten er på 371kvm og har plass til flere sittegrupper ute på en skjermet tomt med lite innsyn. Hagen er fordelt på to plan, slik at man kan være adskilt i begge boenhetene. Hagen har eget saltvanns basseng i glassfiber med motstrøm, varmepumpe og boblebad.Alt på tomten er flislagt, noe som gjør tomten enkel å vedlikeholde.

Område
Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

 • Address: Calle Islas Baleares, 32, Ciudad Quesada, Spania
 • City: Ciudad Quesada
 • State/county: Costa Blanca Sør
 • Zip/Postal Code: 03170
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Bolig S.L Oddny S.Tronstad
Costa Blanca Bolig S.L Oddny S.Tronstad
0034 693 864 2200034 693 864 220
Facebook

Enquire about this property