ROMSLIG REKKEHUS MED NYDELIG UTSIKT OVER HAVET OG FJELLENE I GRAN ALACANT

Calle Río Vinalopó, Gran Alacant, Alicante
€124.500

Detail

 • Property ID: 92594
 • Price: €124.500
 • Property Size: 103 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 2
 • Year Built: 2000
 • Property Type: Leilighet, Rekkehus / Vertikaldelt
 • Property Status: Brukt

Description

Rekkehus fordelt på tre etasjer, med kjeller og solarium. Eiendommen har nydelig fri utsikt over havet og fjellene.

Eiendommen består av 3 doble soverom (2 i første etasje, 1 i kjelleren), 2 bad, semi-uavhengig kjøkken, vaskerom samt en takterrasse med nydelig utsikt.
Hovedsoverommet har egen balkong hvor man også har flott utsikt. Kjelleren har, i tillegg til dobbelt soverommet, en bod og god plass til en kjellerstue, et fjerde soverom etc.

Det er også en romslig terrasse på fronten av eiendommen som kan brukes som en parkeringsplass, selv om dette ikke er nødvendig siden kjøretøyer kan parkeres i gaten like foran eiendommen.

Eiendommen ligger i en nydelig rolig gate i nærheten av det felles svømmebassenget. Huset selges møblert, med hvitevarer og klimaanlegg – og er i god stand.

Urbanisasjonen:
En gruppe med private og åpne urbanisasjoner som ligger i den høye og lave delen av Gran Alacant. Disse urbanisasjonene har forskjellige typer eiendommer: leiligheter i en etasje, leiligheter i første etasje med terrasse og leilighet i toppetasje med terrasse, balkong og noen av dem med solarium, duplex med solarium og villaer med private tomter. Alle fasene har privat svømmebasseng og parkeringsplass.

I nærheten av supermarkeder, parker, restauranter, banker, offentlig transport og flere tjenester.

Lokalt område:
Mellom byene Alicante og Santa Pola by finner du området Gran Alacant, et populært ferie- og bolig-område med folk fra ‘alle’ nasjonaliteter. Området består av forskjellige grupper urbaniseringer med sine egne hager og felles bassenger. Den spektakulære stranden Carabasi med status ‘blått flagg’ ligger i nærheten og er kjent for sin fine gyldne sand, sanddyner og krystallklart vann. I nærheten av stranden finner du også det vakre naturreservatet Clot de Galvany.

Alle viktige fasiliteter er tilgjengelig: restauranter, barer, skole, sportssenter, kjøpesenter, supermarkeder, bibliotek, parker, helsestasjon osv.
Gran Alacant ligger ekstremt strategisk plassert: bare 10 min avstand fra Alicante flyplass, 20 minutter fra Alicante og mindre enn 10 minutter fra Santa Pola.
Offentlig transport til Alicante og Santa Pola går også hyppig.
Innenfor Gran Alacant er det et koselig åpent turist-tog som kan ta deg rundt i området, ned til stranden, til kjøpesenteret etc.

Santa Pola i nærheten er kjent for sin fisketradisjon, sin vakre marina med direkte fergeforbindelser til øya Tabarca og den fantastiske promenaden full av restauranter hvor du kan nyte autentisk middelhavsmat.

Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Gran Alacant! Topalacant MM129 

360° Virtual Tour

 • City: Gran Alacant
 • State/county: Costa Blanca Sør
 • Zip/Postal Code: 03130
 • Country: Spain

Contact info

CasaVerano
CasaVerano
(+34) 693 739 010(+47) 405 52 852 / (+47) 406 40 876
Facebook Instagram Youtube

Enquire about this property