REKKEHUS I TORREVIEJA

Calle Londres, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania
€107.000

Detail

 • Property ID: 65242
 • Price: €107.000
 • Property Size: 90 m²
 • Bedrooms: 2
 • Bathrooms: 1+1
 • Year Built: 1982
 • Property Type: Leilighet, Rekkehus / Vertikaldelt
 • Property Status: Brukt

Description

Godt vedlikeholdt rekkehus like ved Europaparken.

Boligen går over to plan og ligger i et innelukket område like ved Europaparken . Rekkehuset er på 90 kvm og boligen inneholder entre, stort kjøkken og en romslig stue/spisestue, toalett og lagringsgrom i første etasje. I andre etasje finner du 2 soverom, 1 bad. Det er aircondition i boligen. Boligen holder en høy standar, hvor mye har blitt oppdatert og restaurert de siste årene.

Uteområde
Her har du uteplass på begge sider av boligen, hvor den ene har direkte utgang fra stue med grill og god plass til sittegruppe. Uteplassen ved inngangen har stor plass hvor du kan ha jaquzzi som på bilde. Her er faktisk tre fellesbasseng man kan bruke.

Område
Torrevieja er en populær by på Costa Blanca kysten. Her finner man alt man trenger av fasiliteter og byen byr blant annet på parker, strender, en flott strandpromenade, marina, handlegate, kjøpesentre, kveldsmarked, tivoli, butikker, restauranter, barer, kaféer og mye mer. Torrevieja byr også på en rekke aktivitetstilbud, og i utkanten av byen finner man blant annet bowling og en stor vannpark, i tillegg til et stort idrettsanlegg.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Midt i sentrum av Torrevieja finner man mindre strender, mens Naufragos-stranden, Playa Del Cura og Los Locos-stranden ligger like i utkanten av byen. Innen kort avstand finner man også La Mata-stranden, den populære 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar og de flotte strendene i Orihuela.

Klima
Torrevieja er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Torrevieja ligger like ved to store saltsjøer som har en rensende effekt på luften og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med blant annet astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Torrevieja er det en handlegate med et stort utvalg butikker. Like i utkanten av byen ligger kjøpesenteret Habaneras, som byr på en rekke butikker og restauranter, og Carrefour. Ca. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man La Marquesa Golf & Country Club, Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man seileskoler, vindsurfing og dykkeskoler. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Torrevieja, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

  • Avstand til strand: 3 Km.
  • Avstand til flyplass: 42 Km.
  • Avstand til fasiliteter: 0.8 Km.
  • Avstand til golfbane: 15 Km.

 

Velkommen til Torrevieja! CBB Ref.: HH-002428

 • Address: Calle Londres
 • City: Torrevieja
 • State/county: Costa Blanca Sør
 • Zip/Postal Code: 03183
 • Country: Spain

Contact info

CasaVerano
CasaVerano
(+34) 693 739 010(+47) 405 52 852 / (+47) 406 40 876
Facebook Instagram Youtube

Enquire about this property

PREVIOUS PROPERTY

Flott leilighet beliggende i Panorama Park i Punta Prima

NEXT PROPERTY

Moderne Leiligheter med 2 sov & 1 bad kun 700 m fra stranden i Arenales del Sol. I nærheten av Alicante flyplass