Villa på ett plan i Quesada sentrum

Calle Higueras, 5, 03170 Cdad. Quesada, Alicante, Spania
€299.000

Detail

 • Property ID: 63819
 • Price: €299.000
 • Property Size: 117 m²
 • Land Area: 522 m²
 • Bedrooms: 4
 • Bathrooms: 2
 • Year Built: 1988
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Additional details

 • Quesada Sentrum: 450 meter
 • Den Norske Skolen: 1,2 km
 • Strender: 7 km
 • Torrevieja: 11 km
 • Alicante Airport: 40 km

Description

Koselig villa med 4 soverom på ett plan i sentrum av Ciudad Quesada.

Villaen har et boareal på 117 kvm. Her finner man 4 doble soverom og 2 bad. Videre er det også en stue og kjøkken med åpen planløsning. Her er det peis og god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Fra stuen har man direkte utgang til hagen.

Huset er utstyrt med air condition (varm/kald) i alle rom utenom badene, peis i stuen og den selges møblert.

Uteområde
Villaen ligger på en sørvendt tomt på 522 kvm. I hagen finner man et privat svømmebasseng, en utedusj, et toalett, stor parkeringsplass og god plass til solstoler og utendørs sittegrupper. Ved inngangspartiet er det et fullt utstyrt utekjøkken, samt en spiseplass og en overbygget terrasse med en sofagruppe. Villaen har også en takterrasse med utsikt over nærområdet.

Område
Villaen ligger i en rolig gate sentralt i Ciudad Quesada. Kun en kort spasertur unna finner du alle tjenester som kjøpesenter, apotek, supermarked, butikker, banker og restauranter.

Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Velkommen til Ciudad Quesada!  CBB: K-002441 

 • Address: Calle Higueras, 5
 • City: Ciudad Quesada
 • State/county: Costa Blanca Sør
 • Zip/Postal Code: 03170
 • Country: Spain

Contact info

CasaVerano
CasaVerano
(+34) 693 739 010(+47) 405 52 852 / (+47) 406 40 876
Facebook Instagram Youtube

Enquire about this property