Meget pen vertikaldelt villa i Monte Faro

03130 Monte Faro, Alicante, Spania
€189.900

Detail

 • Property ID: 62455
 • Price: €189.900
 • Property Size: 92 m²
 • Land Area: 118 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 2
 • Property Type: Enebolig, Rekkehus / Vertikaldelt
 • Property Status: Brukt

Description

Meget pen vertikaldelt villa i en nydelig stille gate i den prestisjetunge urbaniseringen i Monte Faro i Gran Alacant.

Fasaden på eiendommen er nettopp blitt malt, og eiendommen er i en upåklagelig tilstand, både innvendig og utvendig.

Eiendommen er fordelt på to etasjer:
Første etasje: Salong – spisestue med skorstein, bad med badekar, uavhengig kjøkken, stor uteplass, ett dobbelt soverom med garderober.
Andre etasje: To doble soverom, hver med garderober og balkong, bad med badekar. Det er noen vakker utsikt mot Alicante og havet fra soverommet balkong.

Eiendommen har en tomt på 118 kvm som inkluderer en nydelig terrasse, hage og romslig innkjørsel.

Eiendommen selges umøblert.

Kontakt oss for visning!

Urbanisasjonen:
Boligkomplekset ligger i det høye området av Gran Alacant, eiendomstypene i urbanisasjonen er; rekkehus (noen av dem med solarium) og leiligheter på en etasje med hage og solarium. Urbanisasjonen har 24 timers kameraovervåking og vaktholdsovervåkning i sommerhalvåret, store grøntområder og furuskog som gir fine skygger, fantastisk tropisk svømmebasseng, sportsbaner: tennis, volleyball og padel, garderober med bad, lekeplass og sosial klubb .

I nærheten av offentlig transport, supermarked, restauranter, treningsstudio med spa, apotek og flere tjenester.

Nærområdet:
Mellom byene Alicante og Santa Pola by finner du området Gran Alacant, et populært ferie- og boligområde for folk fra alle nasjonaliteter. Området består av ulike grupper urbaniseringer med sine egne hager og felles svømmebassenger. Den spektakulære stranden Carabassi med blått flagg ligger i nærheten og er kjent for sin fine gyldne sand, sanddyner og krystallinsk vann. I nærheten av stranden finner du også det vakre naturreservatet Clot de Galvany.

Alle viktige fasiliteter er tilgjengelig: restauranter, barer, skole, sportssenter, kjøpesenter, supermarkeder, bibliotek, parker, helsestasjon osv. Gran Alacant ligger i et ekstremt strategisk punkt: bare 10 min avstand fra Alicante flyplass, 20 minutter fra Alicante og mindre enn 10 minutter fra Santa Pola. Offentlig transport til Alicante og Santa Pola er også hyppig. Innenfor Gran Alacant er det et nydelig åpent turisttog som kan ta deg rundt i området, ned til stranden, til kjøpesenteret etc.

Santa Pola i nærheten er kjent for sin fisketradisjon, sin vakre marina med direkte fergeforbindelser til øya Tabarca og den fantastiske promenaden full av restauranter hvor du kan nyte fantastisk middelhavsmat.

Velkommen til Gran Alacant! TA MF107

 • City: Gran Alacant, Monte Faro
 • State/county: Costa Blanca Sør
 • Zip/Postal Code: 03130
 • Country: Spain

Contact info

CasaVerano
CasaVerano
(+34) 693 739 010(+47) 405 52 852 / (+47) 406 40 876
Facebook Instagram Youtube

Enquire about this property