Fantastisk renovert hjørnehus i Altomar I med utsikt over sjøen og svømmebassenget

Av. D'Escandinàvia, 03130 el Gran Alacant, Alicante, Spania
€199.900

Detail

 • Property ID: 61590
 • Price: €199.900
 • Property Size: 101 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 3
 • Year Built: 2003
 • Property Type: Leilighet, Rekkehus / Vertikaldelt
 • Property Status: Brukt

Description

Nydelig, nyoppusset hjørnehus i Altomar I, veldig romslig og lyst, med nydelig utsikt over havet og svømmebassenget fra takterrassen.

Eiendommen ligger svært nær det nydelige bassengområdet med hager og sportsbaner.

Eiendommen har en stor terrasse foran, som kan brukes som en privat innkjørsel til en bil. Første etasje (unntatt kjøkkenet) og andre etasje er totalrenovert i en smakfull moderne stil. Terrassen foran har et stort lukket område som kan brukes som en uteplass / oppbevaring.

Første etasje består av et inngangsparti, romslig stue-spisestue, fullt utstyrt kjøkken og bad med badekar. Det er en bod ved siden av kjøkkenet.

I første etasje er det tre soverom og to fullstendig renoverte bad. Hovedsoverommet har eget bad.

Takterrasse – et vakkert sted å sitte og nyte solen og den nydelige utsikten.

Det er klimaanlegg installert i hele huset.

Eiendommen er i upåklagelig stand, perfekt som både fast bosted og/eller feriebolig.

Det ligger i nærheten av det vakre fellesbassenget og hagene, i en rolig gate og likevel bare en kort spasertur til alle fasiliteter. Klar til å flytte inn.

Urbanisasjonen:
Altomar I er et nydelig boligkompleks som ligger i toppområdet i Gran Alacant med parkeringsplasser i fellesområdene. Rekkehus med solarium og terrasse foran. Det romslige private fellesområdet kan skilte med nydelige hager, et moderne svømmebasseng med fossefall for voksne og barn, basketball og tennisbaner. Du kan også nyte fantastisk utsikt over sjøen fra denne urbaniseringen.

Det er i nærheten av helsestasjonen, bibliotek, offentlig transport, restauranter, supermarkeder, parker og flere tjenester.

Nærområdet:
Mellom byene Alicante og Santa Pola by finner du området Gran Alacant, et populært ferie- og boligområde for folk fra alle nasjonaliteter. Den består av ulike grupper urbaniseringer med sine egne hager og felles svømmebassenger. Den spektakulære stranden Carabassi med blått flagg ligger i nærheten og er kjent for sin fine gyldne sand, sanddyner og krystallinsk vann. I nærheten av stranden finner du også det vakre naturreservatet Clot de Galvany.

Alle viktige fasiliteter er tilgjengelig: restauranter, barer, skole, sportssenter, kjøpesenter, supermarkeder, bibliotek, parker, helsestasjon osv.
Gran Alacant ligger ligger meget strategisk til: bare 10 min avstand fra Alicante flyplass, 20 minutter fra Alicante og mindre enn 10 minutter fra Santa Pola. Offentlig transport til Alicante og Santa Pola er også hyppig. Innenfor Gran Alacant er det et nydelig åpent turisttog som kan ta deg rundt i området, ned til stranden, til kjøpesenteret etc.

Santa Pola i nærheten er kjent for sin fisketradisjon, sin vakre marina med direkte fergeforbindelser til øya Tabarca og den fantastiske promenaden full av restauranter hvor du kan nyte fantastisk middelhavsmat.

Velkommen til Gran Alacant! TA AM104

 • Address: Altomar I
 • City: Gran Alacant
 • State/county: Costa Blanca Sør
 • Zip/Postal Code: 03130
 • Country: Spain

Contact info

CasaVerano
CasaVerano
(+34) 693 739 010(+47) 405 52 852 / (+47) 406 40 876
Facebook Instagram Youtube

Enquire about this property