Flott leilighet på Punta Prima

Calle Abdelacies, 03189, Alicante, Spania
€179.900

Detaljer

 • Bolig ID: 32887
 • Pris: €179.900
 • Boligens areal: 76 m²
 • Tomtestørrelse: 32 m²
 • Soverom: 2
 • Baderom: 2
 • Year Built: 2015
 • Property Type: Leilighet
 • Property Status: Brukt

Tilleggsopplysninger

 • Beach / Strand: 1,5 km
 • Torrevieja: 5,8 km
 • La Zenia Boulevard: 3,2 km
 • Alicante Airport: 49,1 km

Beskrivelse

Vi kan nå presentere en nesten ny leilighet med 2 soverom og 2 bad bare 1,5 km fra Punta Prima stranden.

Borettslaget er 2 år gammelt, og har et nydelig fellesbasseng som denne leiligheten ser rett bort på. Leiligheten har åpen kjøkken løsning inn mot stue, og inneholder i tillegg en felles plass ved inngangen og en terrasse foran stue, og ned et par trapper er det en liten hage. Her er det satt opp låsbare oppbevarings skap. Det er her en port som leder ut til det felles svømmebassenget, så her kan man ta på badetøy inne og gå rett ut.

Uteområdet

Det er et stort fellesområde ved inngang kjøkken, her er det plass til stoler og bord om man ønsker å sitte ute. På fremtiden er det både terrasse og hage. Svømmebassengområdet har god plass på alle sider med plass til solstoler ol.

Område
Leiligheten ligger i Punta Prima i Orihuela Costa. Orihuela Costa er et populært område på Costa Blanca kysten, og omfatter blant annet Punta Prima, Playa Flamenca, Las Filipinas Villamartín La Zenia, Cabo Roig og Campoamor. I disse områdene finner man alt man trenger av fasiliteter, og parker, strender, handleområder, kjøpesenter, butikker, restauranter, barer, kaféer og mye mer er i umiddelbar nærhet.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Blant annet finner man Playa Diez Picos, Playa de la Glea og Playa Aguamarina i Campoamor, Playa de Cabor Roig i Cabo Roig, Cala Capitan, Playa La Zenia og Cala Cerrada i La zenia, og Playa Flamenca Beach i Playa Flamenca.

Klima
Orihuela Costa er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Orihuela Costa ligger ikke langt fra saltsjøene i Torrevieja, som har en rensende effekt på luften og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med blant annet astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
Det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere, finner du i La Zenia. På Orihuela Costa finner man også store supermarkeder, mindre sentre og mange møbelbutikker. Ellers er det kort vei til Torrevieja, hvor man finner kjøpesenteret Habaneras og Carrefour, samt en handlegate i sentrum.

Golf
Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og bare i Orihuela Costa finner man Las Colinas Golf & Country Club, Campo de Golf Las Ramblas de Orihuela, Real Clud de Golf Campoamor og Campo de Golf Villamartín. La Marquesa Golf, La Finca Golf, Lo Romero Golf. Vistabella Golf og Greenlands Golf er andre golfbaner i nærliggende områder.

Vannsport
I området finner man yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man seil-skoler, vindsurfing og dykke-skoler. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mer. Man finner også mye vannsport på strendene om sommeren, og spesielt er Playa La Zenia kjent for dette.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Orihuela Costa, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Flyplassen i Alicante ligger ca. 55 kilometer unna, mens flyplassen i Murcia / San Javier ligger ca. 25 kilometer unna. Fra Orihuela Costa kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen.

Velkommen til Punta Prima! CBB – Ref.: O-002180

Adresse / Kart

 • Adresse: Calle Abdelacies
 • By: Punta Prima, Torrevieja
 • Område: Costa Blanca Sør
 • Postkode: 03189
 • Land: Spain

Kontaktinformasjon

CasaVerano
CasaVerano
(+34) 693 739 010(+47) 405 52 852 / (+47) 406 40 876
Facebook Instagram Youtube

Jeg ønsker mer informasjon om boligen

FORRIGE BOLIG

Koselig Golf-Villa i Ciudad Quesada

NESTE BOLIG

Toppleilighet på Riomar, Mil Palmeras