STRØKEN LEILIGHET I CIUDAD QUESADA

 • €175.000
Ciudad Quesada, Doña Pepa

STRØKEN LEILIGHET I CIUDAD QUESADA

Ciudad Quesada, Doña Pepa
 • €175.000

Overview

Property ID: 2762
 • 2
 • Bedrooms
 • 2
 • Bathrooms
 • 89
 • 2017
 • Year Built

Details

 • Property ID: 2762
 • Price: €175.000
 • Property Size: 89 m²
 • Land Area: 90 m²
 • Bedrooms: 2
 • Bathrooms: 2
 • Year Built: 2017

Additional details

 • Strand: 7,8 km
 • Fasiliteter: 500 meter
 • Sentrum: 1,1 km
 • Golf: 4 km
 • Alicante flyplass: 38,8 km

Description

Leilighet med 2 soverom og 2 bad i Ciudad Quesada

Leiligheten har et boareal på 86 kvm og ligger i første etasje. Boligen inneholder 2 soverom med innebygde garderobeskap og 2 bad, stue og åpen kjøkkenløsning.Her er integrert aircon og gulvvarme på bad. Her er direkte utgang fra stue til terrasse med god plass til sittegruppe.Leiligheten har en gjennomgående høy standard.

Uteområde
Leiligheten har en privat hage med kunstgress av høy kvalitet, god plass til utendørs spisegrupper og solstoler. Terrassen har nylig blitt innglasset slik at den fungerer som en utvidet stue som også kan brukes på vinteren. På baksiden er det et koselig og privat område som passer perfekt til en sittegruppe for en avslappende tid i solnedgangen. Det er bygget en ekstra bod under trapp i bakhagen. Her er parkering på en egen parkeringsplass rett utenfor leiligheten, slik at man har enkel passasje inn til leiligheten.I boligkomplekset er det et flott felles svømmebasseng med tilhørende utedusj. Rundt bassenget er det lagt kunstgress hvor man kan slappe av med kald drikke og sole seg. Dette området kan kun benyttes av beboerne i komplekset. Fra hagen har man en egen port direkte til fellesområdene. Hagen har i tillegg en høy hekk som gjør at man kan være veldig privat i egen hage.

Område
Leiligheten ligger i det populære området Doña Pepa i Ciudad Quesada. Innen gangavstand finner man supermarked, restauranter, kafeer, apotek, legesenter, parker og mer. I hovedgaten i Ciudad Quesada finner man blant annet en rekke butikker, restauranter, kafeer og barer. Her ligger det også et kjøpesenter med flere koselige butikker. Ciudad Quesada byr også på en rekke aktiviteter for hele familien, som golfbanen La Marquesa, minigolf, bowling, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, sesongåpent badeland og mye mer. De nydelige strendene i Guardamar del Segura og La Mata er omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna. Innen den samme avstanden finner man også byen Torrevieja, med sitt brede utvalg av restauranter og butikker. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmeste, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Ciudad Quesada – Rojales! CBB A-002762

Se også boligen på vår hjemmeside.

Contact Information

View Listings

Enquire About This Property

Similar Listings

Compare listings

Compare
CasaVerano
 • CasaVerano