VILLA PÅ ETT PLAN I CIUDAD QUESADA

 • €285.000
Ciudad Quesada, Doña Pepa
Brukt

VILLA PÅ ETT PLAN I CIUDAD QUESADA

Ciudad Quesada, Doña Pepa
 • €285.000

Overview

Property ID: 2697
 • Villa
 • Property Type
 • 3
 • Bedrooms
 • 2
 • Bathrooms
 • 125

Details

 • Property ID: 2697
 • Price: €285.000
 • Property Size: 125 m²
 • Land Area: 540 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 2
 • Property Type: Villa
 • Property Status: Brukt

Additional details

 • Strand: 6 km
 • Fasiliteter: 500 meter
 • Golf: 3 km
 • Alicante flyplass: 35 km

Description

Koselig villa på ett plan, med privat hybel, totalt 3 soverom, sentral beliggenhet i Ciudad Quesada

Hovedinngangen til villaen er fra den overbygde sørvendte terrassen, hvor du kan nyte soloppgangen og morgenkaffen. Du kommer inn i en fin stue med sofagruppe, spisestuemøbler samt også plass til et kontorhjørne. Videre er det et kjøkken med utgang til bakhagen. I hoveddelen av huset er det to soverom og ett bad. Via hagen kommer du inn til hybelen med egen inngang. Hybelen har en dobbeltseng, et bad samt et lite kjøkken. Perfekt bruk for tenåringer og eller gjester som er på besøk. Dette er et perfekt feriehjem, samt også hjem for fastboende. Eiendommen har naturgass koblet fra gaten, og huset har sentralvarme, air condition og takvifte. Eiendommen ligger nær fasiliteter som butikker, barer og restauranter, og hovedgaten i Ciudad Quesada er bare 10 min. gange unna.

Uteområde
Hagen er pent flislagt og plantet, det er et privat svømmebasseng med god plass til solsenger etc. Det er et eget overbygd barbeque område i hagen, hvor det er plass til å dekke bordet for mange gjester, og som innbyr til lange koselig kvelder med venner, hvor dart-spillet allerede henger klart på veggen. Det er flere “hytter” /skur til lagring i hagen, samt også plass til parkering inne på egen tomt. Eiendommer ligger i et rolig og stille område, innerst i en blindgate.

Område
Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Ciudad Quesada!CBB 2697

Se også boligen på vår hjemmeside.

Contact Information

View Listings

Enquire About This Property

Similar Listings

Compare listings

Compare
CasaVerano
 • CasaVerano