Hjørnerekkehus i Albamar, Ciudad Quesada

Av. de Huelva, 27, Quesada, Spania
€195.000

Detaljer

 • Bolig ID: 39400
 • Pris: €195.000
 • Boligens areal: 105 m²
 • Soverom: 3
 • Baderom: 2
 • Year Built: 2007
 • Property Type: Rekkehus
 • Property Status: Brukt

Tilleggsopplysninger

 • Avstand til strender: 7,5 km

Beskrivelse

Vi har nå fått til salgs et flott hjørnerekkehus i populære Albamar i Quesada.

Huset er på 105 m2 fordelt på første etg. med kjøkken, stue, bad og et soverom, i 2 etg. finner du to soverom og et stort familebad. Der er takterrasse med et tårn med et rom som kan brukes til soverom, lager rom eller hva som helst. Boligen har aircondition i alle soverom og stue, alle nye. Huset har nye utbrukte møbler og hvitevarer. Et nydelig hus.

Uteområdet

Albamar er et av de flotteste boligkompleksene i Quesada, det ligger i en skråning ned mot saltsjøen, med 4 svømmebasseng, jacuzzi og flotte plen og beplantede områder. Området er inngjerdet med en staselig inngang med automatiske port åpnere. Der er parkering til alle hus, men det går også an og kjøpe plass i parkeringshus under anlegget. Anlegget ligger like ved legevakt, butikk. apotek, restauranter og barer. Bare 5 min å gå inn til sentrum av Quesada.

Område
Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Velkommen til Ciudad Quesada!


Egenskaper


Se også boligen på vår hjemmeside

 • Adresse: Av. de Huelva, 27, Quesada, Spania
 • By: Ciudad Quesada/Rojales
 • Område: Costa Blanca Sør
 • Postkode: 03170
 • Land: Spain

Kontaktinformasjon

CasaVerano – Lystad Eiendom
CasaVerano – Lystad Eiendom
(+34) 693 739 010(+47) 405 52 852
Facebook Youtube

Jeg ønsker mer informasjon om boligen

FORRIGE BOLIG

Solfylt og moderne leilighet med hage på Los Altos, Torrevieja

NESTE BOLIG

Stort Rekkehus i Ciudad Quesada