FLOTT VILLA MED 6 SOVEROM OG SEPARAT GJESTELEILIGHET I ALBIR (S-3947)

L'Albir, Spania
€595.000

Detail

 • Property ID: S-3947
 • Price: €595.000
 • Bedrooms: 6
 • Bathrooms: 4
 • Year Built: 1971
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Description

SENTRALT I ALBIR. FLOTT VILLA MED 6 SOVEROM MED SEPARAT GJESTELEILIGHET.

https://www.costablancabooking.com/no/listing/villa-in-albir-s-3947
Eiendom har en fantastisk solrik beliggenhet året rundt i stille og usjenert område med kun 5 min gangavstand til Albir`s hovedgate.

Huset er bygd i god kvalitet, på ei lettstelt og praktisk tomt.
Et koselig utekjøkken, lettstelte uteområde omgitt av frukttrær og annen vegetasjon, et moderne og velholdt saltvannsbasseng med solsenger, samt utendørs dusj og gode solforhold gjør dette til en meget attraktiv eiendom.

Hagen er i hovedsak flislagt med en fint anlagt hage løsning, en carport og åpne parkeringsplass hvor der er plass til seks biler totalt.

Eiendommen har til sammen seks forskjellige terrasse områder, inkludert takterrasse med fantastisk utsikt over Albir sentrum med omegn.

Eiendommen er velegnet for en stor familie og gjesteleiligheten kan benyttes helt uavhengig av hovedboligen.
Dette gjør at eiendommen kan gi god avkastning på investeringen dersom man ønsker å benytte seg av at veldig godt marked for utleie.
Det er kun 10 minutters gåavstand til stranden i Albir.

Det er seks soverom inkludert gjesteleiligheten, tre kjøkken inkludert utekjøkken, en romslig stue, fire bad hvorav ett nyoppusset og med varmekabler) og utgang til fine terrasser fra flere av soverommene.

Noe oppussing må påregnes, og dette er en utmerket mulighet til å realisere dine drømmer for et hus under solen.

ALBIR INFO

Albir tilhører kommunen Alfaz del Pi (Alicante) og er en av de vakreste områdene på Costa Blanca. Den har en typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og lite regn. Med over 300 soldager og blå himmel årlig, er denne byen en av favoritt turistmålene på Costa Blanca.

Fra Albir du kan lett komme flyplassene i Alicante, Valencia eller Murcia.

Albir stranden er oversvømmet med turkis og krystallklart vann, er ca 600 meter lang og har det “blå” flagget. Den ligger ved foten av Sierra Helada og fra Faro del Albir (fyret) kan du nyte spektakulær utsikt over Peñon de Ifach i Calpe.

“El Paseo de las Estrellas” eller “The Walk of Stars” som går langs stranden og er karakteristisk for El Albir. Langs denne vakre Paseo finner du en rekke koselige restauranter som er åpne hele året.

Hver søndag i Albir er det en mangfoldig marked, hvor du finner blant annet. Frisk frukt og grønnsaker fra området. Dessuten, gjennom hele året er det flere utendørs kulturelle aktiviteter organisert. Albir har en perfekt beliggenhet; det er bare 4 km fra den vakre byen Altea, 8 km fra Benidorm og 45 km fra Alicante.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

 • Address: L'Albir, Spania
 • City: Albir
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03581
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property