FIN LEILIGHET MED NICEPRICE I ALBIR (S-3506)

Playa del Albir, Alicante, Spania
€178.000

Detail

 • Property ID: S-3506
 • Price: €178.000
 • Property Size: 78 m²
 • Bedrooms: 1
 • Bathrooms: 1
 • Property Type: Leilighet
 • Property Status: Brukt

Additional details

 • Kontakt: Katharina +34 657 85 74 46

Description

Veldig sentral og fin leilighet beliggende i en av de beste anleggene i Albir. Fellesområdet har sommerbasseng, oppvarmet og overbygd basseng.Her er også padle / tennisbane. Utmerket beliggenhet, nær alle tjenester og bare en kort spasertur fra stranden.

Denne leiligheten består av stue, fullt utstyrt kjøkken, vaskerom, ett soverom og et bad med boblebad. Du har tilgang til terrassen fra både stue og soverom. Leiligheten er fullt møblert og inkluderer en parkeringsplass i garasjen og også et oppbevaringsrom.

Boligtype  Leilighet
Soverom 1
Baderom 1
Kvadratmeter 78
Klimaanlegg A/C kaldt/varmt

Se bolig

ALLTID ALBIR..

Når du skal se etter bolig på Costa Blanca skal du alltid starte i Albir.Klart vi som Albir spesialist alltid vil mene dette,men vi er ikke alene…De siste 15/20 årene har tusenvis av solsultne Ola og Kari`er valgt Albir.OG markedet er langt fra mettet.
FOR Albir har det meste for de fleste,og sånn vil det være også i uoverskuelig framtid. Når du vil vite mer om “hus og him” i Albir er du velkommen til albirspesialisten Costa Blanca Booking.
Etter snart 20 år medSørg for å “booke” en visning hos oss og vårt team vil med både humær og stor innsikt visedeg det som kan bli din plass i solen.
Velkommen til Albir og Costa Blanca Booking
Din boligspesialist i Albir – Your property specialists in Albir…

OM ALBIR

Albir tilhører kommunen Alfaz del Pi (Alicante) og er en av de vakreste områdene på Costa Blanca. Den har en typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og lite regn. Med over 300 soldager og blå himmel årlig, er denne byen en av favoritt turistmålene på Costa Blanca.

Fra Albir du kan lett komme flyplassene i Alicante, Valencia eller Murcia.

Albir stranden er oversvømmet med turkis og krystallklart vann, er ca 600 meter lang og har det “blå” flagget. Den ligger ved foten av Sierra Helada og fra Faro del Albir (fyret) kan du nyte spektakulær utsikt over Peñon de Ifach i Calpe.

“El Paseo de las Estrellas” eller “The Walk of Stars” som går langs stranden og er karakteristisk for El Albir. Langs denne vakre

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist på Costa Blanca nord

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

 • Address: Playa del Albir, Alicante, Spania
 • City: l'Alfaz del Pi
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property