FANTASTISK VILLA MED PANORAMAUTSIKT I ALFAZ DEL PI(S-3866)

Alfaz del Pi, Spania
€1.475.000

Detail

 • Property ID: S-3866
 • Price: €1.475.000
 • Property Size: 415 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 4
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Additional details

 • Kontakt Grethe Mobil +34 657 85 74 46:

Description

FANTASTISK VILLA MED PANORAMAUTSIKT I ALFAZ DEL PI(S-3866)

Denne praktfulle villaen ligger på toppen av åsen i Alfaz og i et rolig område i urbanisasjonen El Cautivador. Den enestående og åpne panoramautsikten over Middelhavet, og Middelhavsstilen på selve huset inviterer til å nyte den behagelige og avslappende atmosæren i dette vakre boligområdet. 
Den sydvendte villaen har et areal på hele 415 kvm og en tomt på 1542 kvm. Her kan du nyte topp kvalitet og rikelig med naturlig lys i alle etasjer og på alle steder av eiendommen. Hovedetasjen består av entre, romslig stue med peis, spisestue, separat moderne kjøkken. Videre finnes en overbygget patio i maurisk stil som er med på å gi eiendommen et spesielt preg. Det elegante hovedsoverommet med omkledningsrom og ensuite baderom med boblebad er en etasje høyere opp og har en stor terrasse. 
I tillegg finnes det et observasjonstårn med en fantastisk utsikt over nær sagt hele Costa Blanca.. I den øverste etasjen er det et praktisk bibliotek/kontor. Her er det masse naturlig lys, perfekt for jobb og velvære, med egen terrasse med panoramautsikt også herfra. Den nederste etasjen har egen inngang, og her finner vi en gjesteleilighet med stor plass. Leiligheten består av kjøkken, stue og et romslig soverom med bad en suite. 
I tillegg finnes et soverom med tilhørende bad og en sauna. Uteområdene er perfekte for å nyte av det mediterranske klimaet. Infinity-bassenget vil få deg til å føle at du er i paradis. Det er flere terrasser både åpne og overbygde, alle med den spektakulære utsikten over Calpe, Altea, Albir og Benidorm. 
Eiendommen har en velholdt hage, en romslig garasje, to boder og tekniske rom samt et fullt utstyrt vaskerom og separat gjestetoalett. For personlig komfort er det air condition i alle soverom, sentralvarmeanlegg med radiatorer, og vannbåren gulvvarme i hele huset. Huset har en sentralstøvsuger med eget rensesystem og huset har også videoovervåkning via fjernstyrte kameraer. Automatisk turn-around plattform foran garasjen og egen lynavleder for beskyttelse av eiendommen.

L’ Alfas del Pi legger stor vekt på reiseliv og har derfor utviklet en svært god infrastuktur og godt tilbud i kulturaktiviteter og friluftsliv. Denne kommunen i Marina Baixa kan betraktes som en av de mest internasjonale av Alicanteområdet, og har den største norske koloni i Europa.På sommeren er L’ Alfas del Pi et perfekt sted for familieferier – her kan man nyte solrike dager på stranden i Albir kombinert med fritidsaktiviteter som vannsport og dykking. Det er også mange muligheter for de som liker å gå i fjellet. Bortsett fra de flotte strendene og strandpromenaden er det mange steder man kan besøke – kirkeplassen i Alfaz sentrum er et flott sted å ta en kaffe.

På grunn av de fantastisk gode værforholdene i L’ Alfas del Pi gjør dette stedet til mange idrettsutøveres førstevalg når det gjelder treningsopphold. Hva mat angår kan man velge blant mat fra alle verdenshjørner. Men man bør prøve lokale middelhavsretter med ris, brød, grønnsaker, fersk fisk og deilge søte desserter og velsmakende lokale viner.

Kjenn på gleden som omgir byen når det er fiestas – og du vil skjønne hvorfor tusenvis av utenlandske turister velger å finne sitt andre hjem i L’ Alfas del Pi. Det arrangeres mange festivaler gjennom hele året – filmfestivalen El Festival De Cine de L’Alfas Del Pi arrangeres hvert år i midten av juli og denne festivalen har blitt en viktig begivenhet for spansk film. Tilbudet av kulturelle aktiviteter er mange, vi kan nevne forskjellige typer konserter, utstillinger og teater gjennom hele året, det er også et stort korpsmiljø her. I tillegg arrangerer Casa Cultura spanskkurs for utlendinger. Alfaz del Pi er vennskapsby til Oslo.

 

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

 • Address: Alfaz del Pi, Spania
 • State/county: Costa Blanca Nord
 • Zip/Postal Code: 03580
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property