FANTASTISK VILLA I ALTEA LA VELLA MED SJØUTSIKT (S-3911)

 • €2.250.000
Altea,

FANTASTISK VILLA I ALTEA LA VELLA MED SJØUTSIKT (S-3911)

Altea,
 • €2.250.000

Overview

Property ID: S-3911
 • 5
 • Bedrooms
 • 5
 • Bathrooms

Details

 • Property ID: S-3911
 • Price: €2.250.000
 • Bedrooms: 5
 • Bathrooms: 5

Additional details

 • Kontakt Grethe Mobil+34 663 35 90 57:

Description

FANTASTISK VILLA I ALTEA LA VELLA MED SJØUTSIKT (S-3911)

https://www.costablancabooking.com/no/listing/villa-in-altea-s-3911

Fantastisk villa beliggende i fjellene i Altea, omgitt av vakker natur og med utsikt til Middelhavet. Bygget i en elegant middelhavsstil med materialer av høyeste kvalitet.
Stort saltvannspool, grillplass, sauna samt flere solrike terrasser og en stor og velholdt hage

Den elegante entreen har to trapper som fører til andre etasje. En romslig stue i første etasje med spisestue samt tilgang til en solrik terrasse. Den har også en stor åpen peis, perfekt for de kaldere vinterdagene. Det flotte kjøkkenet i middelhavsstil har både gulv og bordplater i marmor. Fra kjøkkenet er det tilgang til hage samt privat vinkjeller – det ideelle stedet for enhver kokk.
Boligen har totalt 5 store soverom med balkong og utsikt over de grønne områdene og 5 bad. Et hjem fullt av personlighet og unike detaljer.

Garasje for 5 biler og en 5000 m2 tomt.
Bare en kort kjøretur (5 minutter) til den vakre stranden, supermarkeder, restauranter og barer i Altea.

Altea, omgitt av mektige fjell og rik natur var tidligere en fiskerlandsby, og er uten tvil den mest sjarmerende landsbyen langs Middelhavet . Den gamle bydelen ligger på toppen av en ås som er full av romantiske små smug, bratte gater og hvitkalkede fasader i ekte middelhavsstil.

På toppen av denne fantastiske gamle byen ligger kirken Virgen del Consuelo med sin store blå kuppel – et kjennemerke for byen. Fra utkikksplassen kan man se store deler av regionen. Derfra går man ned trapper og brosteinsbelagte gater mellom hvitkalkede hus – som en gang ble beskyttet av en solid mur og som man kan se spor av ennå.

Man finner mange kunstatelierer og håndverksbutikker i området. I sentrum finner man mange forretninger, en flott og travel strandpomenade med mange restauranter og ikke minst havnen. Det er flott å gå mellom Altea og Albir – en tur som kun tar 30 minutter.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

 

Contact Information

View Listings
Costa Blanca Booking

Enquire About This Property

Compare listings

Compare
Costa Blanca Booking
 • Costa Blanca Booking