FANTASTISK LEILIGHET I ALFAZ DEL PÍ – SE PRISEN! (S-3507)

03580 Alfaz del Pi, Alicante, Spania
€180.000

Detail

 • Property ID: S-3507
 • Price: €180.000
 • Property Size: 95 m²
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 2
 • Year Built: 2010
 • Property Type: Leilighet
 • Property Status: Brukt

Additional details

 • Kontakt: Katharina +34 657 85 74 46

Description

Moderne leilighet sentral i Alfaz del Pí .Denne består av tre soverom, 2 bad, romslig stue og kjøkken og vaskerom. Det største soverommet med en en-suite bad og walk-in closet. Leiligheten er av høy kvalitet, inkludert parkettgulv, doble vinduer, gasspeis, sentralvarme og mye mer.
Prisen inkluderer to parkeringsplasser.

Boligtype Leilighet
Soverom 3
Baderom 2
Kvadratmeter 95
Årgang 2010
Parkeringsplasser 2
Orientering Øst
Vinduer PVC/ Climalit
Klimaanlegg A/C kaldt/varmt
Sentralfyring Sentralisert Gass
Møblert Ikke Møblert

Costa Blanca webside

 

Om sommeren er Alfas del Pi stedet for familieferier å nyte solrike dager på stranden, turer til de mest karakteristiske stedene i regionen og alle typer fritidsaktiviteter. Foruten de vakre strendene, sentrum er en nødwendighet for å besøke på grunn av sin historiske furu som gir navn til kommunen. For de som foretrekker eventyr, bukten av Albir gir mulighet for vannsport som dykking, windsurfing og vannski. Fjell og klipper, de høyeste i Middelhavet, inviterer deg til å organisere utflukter og sportsaktiviteter og nyte en privilegert landskapet.

På grunn av det gode været hele året, har Alfas del Pi vært målet for valget for mange utøvere for deres fysiske forberedelser. Kvalifiserte idrettsanlegg organisere årlig store sportsbegivenheter som International Athletics Grand Prix med utøvere fra f.eks Sveits, Estland, Latvia og Skandinavia.

Den rike middelhavsmat med ris, søte desserter, velsmakende viner og farge og glede som omgir byen under fester, begrunne hvorfor tusenvis av utenlandske turister velger for å ha sine andre hjem i L’Alfas del Pi.

Filmfestivalen i Alfas del Pi det er holdt hvert år i midten av juli, og byen er kledd på sitt beste for en ikke til å savne begivenheten i den spanske filmmiljøet.

Godt eksempel på kulturell sameksistens er at Alfaz del Pi, by med 19.000 innbyggere, er vennskapsby med Oslo kommune. Sameksistens av mange nasjonaliteter i Alfas har en interessant prosess med integrering og kulturell berikelse, noe som resulterer for eksempel i eksistensen av tre skoler: spansk, engelsk og norsk.

Kulturelle aktiviteter i Alfaz del Pi er varierte: jazzkonserter , kammermusikk, orkestre, utstillinger, teater, alle i unike omgivelser av “Casa de la Cultura”. Videre, i Alfaz del Pi ulike festivaler blir holdt året rundt.

Sentrum av Alfaz del Pi ligger ca 2 kilometer inn i landet, men på kysten finner du Albir, som også er del av Alfaz del Pi.

 

OM OSS

Med mer enn 800 eiendommer for salg vi vil garantert finne den rette eiendommen for deg. Vi har også tilgang til nettverk av mer enn 80 andre samarbeidende eiendomsmegler kontorer med eiendommer på Costa Blanca i Spania.
 • Address: 03580 Alfaz del Pi, Alicante, Spania
 • Zip/Postal Code: 03580
 • Country: Spain

Contact info

Costa Blanca Booking
Costa Blanca Booking
(+34) 966 864 150
Facebook

Enquire about this property