FANTASTISK 5 SOVEROMS VILLA I ALBIR (S-3926)

 • €595.000
Albir,

FANTASTISK 5 SOVEROMS VILLA I ALBIR (S-3926)

Albir,
 • €595.000

Overview

Property ID: S-3926
 • 5
 • Bedrooms
 • 3
 • Bathrooms

Details

 • Property ID: S-3926
 • Price: €595.000
 • Bedrooms: 5
 • Bathrooms: 3

Description

FANTASTISK 5 SOVEROMS VILLA I ALBIR (S-3926)

https://www.costablancabooking.com/no/listing/villa-in-albir-s-3926

Hovedhuset består av en romslig og åpen stue-spisestue med stort kjøkken. Det er 3 soverom, hvorav et en-suite. Alle rommene er romslige og lyse. De vakre keramiske gulv og spanske detaljer i huset gir en koselig følelse, og de mange vinduene sikrer rikelig med naturlig lys. Det er totalt 2 bad og 1 toalett i hovedhuset. Utenfor huset er det flere solrike terrasser, 2 overbygde terrasser og et privat basseng. Det er et fullt utstyrt og overdekket BBQ-område. Det er en hytte som for tiden brukes som kontor. Eiendommen har en separat gjesteleilighet med 2 soverom og 1 bad. Separat har eiendommen vaskerom, bod, toalett og et stort verktøyrom. Det er en stor parkeringsplass med plass til flere biler

 OM ALBIR

Albir tilhører kommunen Alfaz del Pi (Alicante) og er en av de vakreste områdene på Costa Blanca. Den har en typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og lite regn. Med over 300 soldager og blå himmel årlig, er denne byen en av favoritt turistmålene på Costa Blanca.Fra Albir du kan lett komme flyplassene i Alicante, Valencia eller Murcia.

Albir stranden er oversvømmet med turkis og krystallklart vann, er ca 600 meter lang og har det “blå” flagget. Den ligger ved foten av Sierra Helada og fra Faro del Albir (fyret) kan du nyte spektakulær utsikt over Peñon de Ifach i Calpe.

“El Paseo de las Estrellas” eller “The Walk of Stars” som går langs stranden og er karakteristisk for El Albir. Langs denne vakre Paseo finner du en rekke koselige restauranter som er åpne hele året.

Hver søndag i Albir er det en mangfoldig marked, hvor du finner blant annet. Frisk frukt og grønnsaker fra området. Dessuten, gjennom hele året er det flere utendørs kulturelle aktiviteter organisert. Albir har en perfekt beliggenhet; det er bare 4 km fra den vakre byen Altea, 8 km fra Benidorm og 45 km fra Alicante.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Contact Information

View Listings
Costa Blanca Booking

Enquire About This Property

Compare listings

Compare
Costa Blanca Booking
 • Costa Blanca Booking