CAMPOAMORE- ORIHUELA COSTA – Nye moderne leiligheter til salgs

Campoamor, Alicante, Spania
€123.000

Detail

  • Property ID: CAMPOAMORE- ORIHUELA COSTA - Nye moderne leiligheter til salgs
  • Price: €123.000
  • Property Size: 84 m²
  • Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 2
  • Property Type: Leilighet

Description

Info om boligen
Nye moderne leiligheter med TMs flotte standard og utførelse.
Leiligheter med 2 eller 3 soverom – størrelser fra 84 m2 til 187 m2
Priser fra123000€ til 266000€

Leilighetene er klare for levering.

Info om området
Designet for ren nytelse og bygget som en stor terrasse med utsikt over Middelhavet, ligger dette boligkomplekset på en høyde med utsikt over havet i et privilegert område på den sørlige kysten av Alicante. Det har 2 svømmebassenger for voksne og 2 barnebassenger i separate badeområder, med toaletter, oppvarmede boblebad og lekeplass for barn. Oppsummert, et sted hvor du vil få mest mulig ut av havet og solen, med alle fasiliteter i nærheten og gode forbindelser til omkringliggende områder.

Dette er et utvalgt område som TMs arkitekter har sikret at utsikten fra hver bolig er rett og slett fantastisk. Hagen og uteområdene fører ut til de elegante områdene Campoamor og Cabo Roig. Nyt en spektakulær soloppgang hver dag, med uhindret utsikt ut mot Middelhavet og panoramautsikt over kysten.

Den praktfulle stranden Campoamor ligger bare 2 km unna, også kort vei til strendene i La Zenia, Cabo Roig og Playa Flamenca.

GOLF BANER
I en rundtliggende radius på mindre enn 5 km har du 3 utmerkede 18-hulls golfbaner til din disposisjon: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor og Golf Las Ramblas de Campoamor.

FASILITETER
Ved siden av utbyggingen har du alle slags fasiliteter, supermarkeder, restauranter m.m. I nærheten er også Zenia Boulevard kjøpesenter på over 80.000 m2 et av de viktigste shoppingområdene i provinsen.

Diverse Info
TM-Norge har hovedkontor i Bodø, i Dronningensgate 18 – midt i Bodø sentrum.

Kontoret er bemannet av daglig leder Magne Risvik og Frank-Håvard Storvik.

TM-Norge er et norskeid selskap som ble etablert i 2014 av Solymar Norge AS som har mer enn 20 års erfaring med salg av ferieboliger.

TM-Norge samarbeider direkte og uten bindeledd med TM Grupo Inmobiliario som har bygget i Spania siden 1969 og har spesialisert seg på større leilighetskomplekser med meget god standard langs kysten av Spania.

  • Address: Campoamor, Alicante, Spania
  • State/county: Costa Blanca Nord
  • Country: Spain

Contact info

Frank-Håvard Storvik
Frank-Håvard Storvik
+47 465 48000+47 465 48000
Facebook

Enquire about this property