Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Villa Los Amigos – Villa med 3 soverom og 2 bad med privat svømmebasseng.

| | 8 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Villa Los Amigos er et flott hus med fantastisk beliggenhet nær den vakkre bukten Cala San Vicente. Dette er et nydelig område med furukledde åser som går ned til de tre strendene og det krystallklare havet. Pollensa i seg selv ligger også med bare en 10 minutters kjøretur unna.

Huset er innredet i Mallorcansk stil med luftige og lyse rom. Her har du også en spisestue og stue, stuen består av en sofakrok med også lenestoler, satellitt tv, DVD spiller og wifi.

Kjøkkenet består av mikrobølgeovn, elektrisk komfyr, kjøleskap med fryser. En glassdør fører deg ut til den bakre terrassen hvor også bassenget er.

Villaen har tre soverom (2 doble og 1 tvilling) pluss 2 bad (1 med badekar og 1 med dusj). Alle soverommene har garderober og klimaanlegg. Det er også aircondition i salongen, samt en sovesofa for to personer.

En ferie i villa Los Amigos er en fin måte å oppdage dette vakre lille feriestedet. Strender og skjulte bukter, restauranter og kafeer ligger bare en kort spasertur fra huset. Fra Cala San Vicente til Puerto Pollenca er det veldig flotte turområder for de som vil gå og sykle.

– Cala San Vicente
– 3 soverom (1 tvilling og 2 doble)
– 2 baderom
– Satellitt-TV og DVD-spiller
– Oppvaskmaskin og vaskemaskin
– Klimaanlegg
– Gratis Internett-tilkobling (Wi-Fi)
– Bærbar BBQ
– Pool størrelse: 3,5 x 4,5 mts. (Ca.).
– Avstand til stranden: 700 mts. (Ca.).
– Avstand til byen: i byen

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Bente og Tommy Mallorcautleie SA

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Fra Til Min. opphold

Restuker

Fra Til Min. opphold
Prisinformasjon
Turistskatten som ble innført i 2016 er inkl. i leien for dette huset.
Dette er inkludert i leien
Prisene inkluderer sengetøy, håndklær, barneseng og en spisestol til barn. Håndklær skiftes ut to ganger i uken og sengetøy en gang i uken.
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Innsjekk: 1600
Utsjekk: 1000
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Barneseng
Barnestol

Flere egenskaper

OBS! Hvis ikke dette huset er ledig eller faller i smak, vil vi kunne hjelpe med å finne et tilsvarende hus etter ønske. Vi formidler ca 300 håndplukkede eiendommer over hele Mallorca, men kun en brøkdel av disse ligger på nettet.

TRANSPORT / LEIEBIL:
Vi har avtale med både transportselskap og leiebilfirma, så for de som ønsker at vi skal bestille transport fra / til flyplassen eller leiebil, så ta kontakt for priser og mer info.

KOKK:
Hva med en fullstendig avslappet ferie? Lei en kokk som kommer og lager frokost og middag, eller bare middag hver dag eller noen dager i uken.
Eller hva med en kokk og evt servitører som kommer og lager et herlig måltid / selskap i hagen. Mange muligheter og veldig flinke kokker!
Ta kontakt for mer info og pris.

BÅTTUR:
Vi kan også anbefale en koselig båttur med Sebastian. En kan velge om en ønsker privat tur der man har båten alene, eller sammen med andre. Ta kontakt for mer info.

Tilgjengelighet

februar 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
mars 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt

Bente og Tommy Mallorcautleie SA


Mallorcautleie Om oss: Ferie er noe av det vi alle drømmer om, og ser umåtelig frem til. Vi i Mallorcautleie er derfor opptatt av å veilede og hjelpe ”forfrosne Nordboere”, til å nå målet med å kunne oppleve å nyte en avslappende ferie i varmen under palmene på Mallorca. Vi formidler håndplukkete utleieboliger over store deler av Mallorca, og vi hjelper så godt vi kan med å finne akkurat den ferie boligen som du er ute etter! Vi er også veldig opptatt av å yte god service, noe vi stadig får mange og gode tilbakemeldinger på. Boligutleie: Vi formidler utleie av ca 250 fantastiske villaer og leiligheter på Mallorca, og vi samarbeider kun med seriøse og pålitelige utleiere. Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg med å finne den ferieboligen som passer best for deg, og vi lover å yte god service og oppfølging! Vårt motto er at vi alltid skal gjøre det vi kan for at kundene våre skal bli 100% fornøyd, og sånn vil det alltid være!

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss